Megerősített védelem a Kaspersky szoftverei által a GTS-Datanetnél

forrás Prim Online, 2004. április 21. 14:43
Partnerségi megállapodást írt alá az GTS-Datanet Távközlési Kft. és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében a GTS-Datanet mailboxainak vírus- és spamvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja Kaspersky anti-vírus szoftverrel. A szerződéskötésen Eugene Kaspersky a Kaspersky Labs alapítója és technikai vezetője is részt vett Budapesten.

Az új vírus- és spamszűrő megoldás megakadályozza, hogy vírusok és spamek jussanak a GTS-Datanet felhasználóinak postaládáiba, ezáltal hozzájárul a felhasználók számítógépének és személyes adatainak védelméhez is. A szoftver telepítésében és installálásában a Kaspersky Anti-Vírus kizárólagos magyarországi forgalmazója, a 2F 2000 Kft. működik közre.

"Érdemes három kategóriába sorolni a vírusírókat" - sorolta Kaspersky, aki az április 21-22-én Visegrádon megrendezésre kerülő "IT 2004" üzleti konferencia egyik kiemelt előadójaként a cyber terrorizmusról tart előadást. "Az első kategóriába a "huligánok" tartoznak, akik csak a balhé kedvéért írnak vírusokat, a második kategóriába azok a bűnözők, akik pénzt szeretnének keresni a tevékenységükkel, a harmadik kategóriába pedig az e-terroristák, akik tudatosan próbálják megbénítani az internetes kommunikációt vagy provokálnak különböző nemzetiségi vagy társadalmi csoportokat. Sajnos ez utóbbiak támadására a jövőben fokozottan számítani kell."

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50