A Deltha Rendszerház Kft. is az SWI-t választotta

forrás Prim Online, 2004. május 11. 12:34
Együttműködési megállapodást írt alá az SWI Kommunikációs Kft. és a Deltha Rendszerház Kft., melynek értelmében a Deltha Kft. szerver hosting üzletágának illetve saját szervereit is az SWI szervertermében helyezi el, melyhez az SWI adja a 0-24 órás ügyfélszolgálatot, operátori felügyeletet is valamint gondoskodik a ma.hu és több ismert internetes portált működtető szerverek teljes körű felügyeletéről és adminisztrációjáról.

Az SWI és a Deltha szakemberei a legnagyobb körültekintéssel és gondossággal járnak el a szerver költöztetésénél, kiemelt figyelmet fordítva a lehető legrövidebb leállására. A szerverek költöztetésénél fontos szempont, hogy a Deltha gerinchálózata egy időben függetlenül mindkét adatközpontból elérhető legyen a költözés ideje alatt. Ennek köszönhetően a szolgáltatások teljes leállítása nélkül 1-1 szervernél várhatóan 5-10 perc kiesést jelent csupán. Ezzel az SWI-nél hostolt szerverek száma már 100 fölé emelkedett.



Kulcsszavak: szerver hosting DELTHA SWI

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09