Áremelés helyett csatlakozási üdvözlet a kis- és középvállalatoknak

forrás Prim Online, 2004. május 19. 13:02
A Fujitsu Siemens Computers akciós árakkal üdvözli Magyarországot az Európai Unióban.
A vállalat kedvező, bizonyos típusok esetében pedig kiugróan alacsony árakkal kívánja a hazai felhasználók számára emlékezetessé és kellemes élménnyé tenni a történelmi pillanatot követő időszakot.

AMILO Pro noteszgépek alacsony áron

A Fujitsu Siemens Computers új professzionális noteszgépet fejlesztett ki a Magyarországon legnagyobb számban működő kis- és középvállalatok felhasználói számára. Speciális igényeiket a vállalat noteszgép-portfoliójának legújabb tagja, a belépőszintű AMILO Pro V2000-es elégíti ki. Ezek a vállalatok kiemelkedően fontos szerepet játszanak hazánk gazdasági felzárkózásában, ezért a Fujitsu Siemens Computers most kedvező áron kínálja számukra a zökkenőmentes működéshez elengedhetetlen professzionális noteszgépet. A 15" képátmérőjű AMILO Pro V2000-es, Intel Centrino Mobil Technológiával, Combo drive-al, 1,40 GHz-es processzorral, és továbbfejlesztett memória képességekkel rendelkezik.

SCENIC PC-k alapáron

A Fujitsu Siemens Computers legújabb SCENIC X100 Celeron és SCENIC X100 Pentium Business Line PC-it is kimondottan a kis- és középvállalatok igényeihez igazította. Az Intel Celeron 2,6 GHz-es processzorral vagy a Pentium 4 2,8 GHz-es processzorral és Intel 845GV lapkakészlettel dolgozó SCENIC gépek kedvező árai korszerű technológiával párosulnak.

Az új PC-k az integrált grafikus kártyának, a megbízható Intel 845GV lapkakészletnek, valamint a szervizbarát házkidolgozásnak köszönhetően kompromisszumok nélkül illeszthetőek be a kis- és középvállalatok meglévő IT-környezetébe. A professzionális PC-kre jellemző ergonómikus kialakításnak köszönhetően a 2 első és 2 hátoldali USB csatlakozási lehetőség egyszerű hozzáférést biztosít.

A SCENIC PC egyszerű kialakítása a bővítést, a karbantartást és a jövőbeni új funkciók bevezetését is megkönnyíti. A Fujitsu Siemens Computers már a termékfejlesztési fázisban ügyelt a környezetvédelmi szempontokra, ennek szellemében dolgozta ki a gyártási eljárásokat és készítette elő az újrahasznosítás lehetőségeit. A rendszerek fejlett hűtési koncepciója a halk működéshez, ezáltal a kellemesebb és hatékonyabb munkakörnyezet kialakításához is hozzájárul.
Kulcsszavak: notebook PC Fujitsu Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05