Pannon GSM számla- és egyenleginformáció a WAP-on

forrás Prim Online, 2004. május 24. 12:43
Május 18-tól a PannonW@P szolgáltatásainak palettája kibővült: immár számla-, illetve egyenleg-információikat is elérhetik a WAP-felületen a számlás és kártyás ügyfelek.
A Pannon GSM számlás előfizetői a következő információkat érhetik el WAP-on keresztül: adott számlázási időszakban feldolgozott, kiszámlázatlan forgalom, utolsó lezárt számlájuk végösszege, adott időszakban küldött szöveges üzenetek száma, tarifacsomaghoz tartozó engedmény és perckedvezmény, felhasználható emeltdíjas hitelkeret, felhasznált MMS- és SMS-kedvezmény. A kártyás ügyfelek a felhasználható egyenlegükről kapnak tájékoztatást.

Az információk elérése egyszerű: a PannonW@P kezdőoldalán a Pannon GSM / Újdonságok menüpontból válasszuk a Számla- és egyenleginformációt (a későbbiekben az információk a Pannon GSM / Szolgáltatások menüpont alól lesznek elérhetőek). A szolgáltatás igénybe vételekor WAP szolgáltatással rendelkező ügyfeleink számára csak a WAP használati díja kerül kiszámlázásra (átalány- vagy forgalmi díj, attól függően, mely csomaggal rendelkezik), a szolgáltatás egyébiránt díjmentes, nem szükséges előfizetni rá.
Kulcsszavak: WAP mobilszolg Pannon GSM

mobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NFC világkongresszuson mutatkozik be a Cellum világújdonsága

A szeptember 19 és 22-között Franciaországban megrendezett NFC World Congress rendezvényen is bemutatja a magyar Cellum az NFC CellLink névre hallgató, világújdonságnak számító technológiáját. Az új fejlesztés lehetővé teszi a bankoktól és mobil-szolgáltatóktól független mobiltelefonos vásárlást és számlafizetést, és segítheti az érintkezésmentes NFC technológia gyorsabb nemzetközi elterjedését.

2011. szeptember 19. 14:31

Google Wallet – a telefon, mint pénztárca

Az egyik legnagyobb bankkártya-kibocsátó cég, a MasterCard hamarosan bevezeti az Egyesült Államokban a mobil eszközzel történő fizetést. A szolgáltatásban a partnere a Google, melynek Google Wallet új alkalmazása az Android telefonokról lesz elérhető.

2011. szeptember 17. 20:50

A Magyar Telekom anyavállalata már elfogad előrendelést az iPhone 5-re

Még senki nem tudja az iPhone 5 pontos paramétereit, ismeretlen az ára is, nem tudni, hogy milyen díjcsomagokat kínálnak hozzá a szolgáltatók, ám mindez nem akadályozza meg a Magyar Telekom anyavállalatát, a Deutsche Telekomot abban, hogy elkezdje az előrendelések elfogadását az Apple újdonságára. Bővebben: Kütyü Magazin (http://kutyu.hu/cikk/2011/09/06/a_deutsche_telekomnal_elorendelheto_az_iphone_5)

2011. szeptember 7. 07:42

Magyar Termék Nagydíjat nyert az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefont – „Vario Medcare” néven – idén mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medcare Classic utódaként. Az új készülék rövid idő alatt több szakmai elismerésben is részesült, tegnap pedig az elődmodell 2008-as sikerét megismételve elnyerte a tizenegyedik alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíjat. A Vario Medcare a legfőbb elismerés mellett az Informatikai Nívódíjat is bezsebelte. A díjakat Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója vette át 2011. szeptember 1-én a Parlament Felsőházi Termében.

2011. szeptember 2. 12:02

Kicsi a Nokia 700, de ...

A Nokia bemutatott három tömegpiacra szánt okostelefont, a Nokia 700, a Nokia 701 és a Nokia 600 készülékeket, melyek tovább bővítik a Nokia Symbian-alapú okostelefon-sorozatát. Mindhárom telefon Symbian Belle platformon fut, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, az eddigi legszemélyesebb felhasználói felülettel és egy még erőteljesebb internetes böngészővel rendelkezik.

2011. augusztus 27. 08:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05