Közéleti hírekkel is gyarapszik a megújult FigyelőNet

forrás Prim Online, 2004. június 2. 20:12
Megújult a FigyelőNet, az üzleti élet egyik vezető portálja. Az átalakulás jegyében a site az üzleti hírek mellett ezután aktuális közéleti hírekkel is ellátja látogatóit. A napközben folyamatosan frissülő hírek mellett a portál új rovatokat és szolgáltatásokat is indít.
A megújult FigyelőNet elsősorban az üzletemberek és az üzleti élet iránt érdeklődők fontos napi hírforrásává szeretne válni, mely elsősorban a legaktuálisabb üzleti illetve közéleti hírekről tájékoztatja a látogatókat.

Bálint Viktor, a FigyelőNet főszerkesztője elmondta: "A megújult portál elsősorban az üzletembereket szólítja meg, akiket tájékoztatni szeretnénk a legfrissebb üzleti illetve közéleti hírekről, valamint minden, őket érdeklő aktualitásról, legyen az kultúra, életmód, tudomány, technológia, vagy akár sport. A portál természetesen ezután is megőrzi eddigi hangnemét, csak az aktualitás kerül jobban a középpontba. Hiteles, lényeges híreket, információkat fogunk ezután is közvetíteni."

A friss hírek mellett a site új rovatokat illetve szolgáltatásokat is indít. Most indult a portál Utazás rovata, ahol a hasznos utazási tippek mellett képgaléria, országonkénti háttér-információk és praktikus kereső szolgáltatások is segítik az üzletemberek utazási döntéseit.

A nyár vezető sport eseményeinek pontos nyomon követésére a FigyelőNet külön rovatokat indít, így lesz majd saját rovata a Labdarúgó Európa Bajnokságnak, illetve az athéni Nyári Olimpiának.

A Medián Webaudit mérései alapján a FigyelőNet heti olvasottsága mára már elérte nyomtatott társa, a Figyelő hetilap olvasottságát. Az ebben az időszakban általánosan jellemző internetezés-csökkenés ellenére a FigyelőNet a május második felében végbement megújulása óta meg tudta őrizni napi átlagos 20000-es egyedi látogatói (unique user) számát, vagyis a látogatók kedvezően fogadták az új tartalmat.

A portálon a megújulást követően is megtalálhatók a jól bevált, népszerű szolgáltatások, adatbázisok, mint például az Adatbánya, a Hírforrás, a Cégmonitor, a Figyelő Trend, vagy a magyar interneten egyedülálló, ingyenes nyelvoktatást kínáló Nyelvlabor.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05