IBM, Zyxel: új disztribúciók az RRC-nél

forrás Prim Online, 2004. június 15. 18:42
Az RRC Hungary Kft. ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megkezdi az IBM személyi számítógépek, notebookok és Intel alapú szerverek magyarországi nagykereskedelmét.
Bokrossy Gábor cégvezető elmondta, a termékkínálat bővítésével az RRC tovább erősíti kapcsolatát a hazai számítástechnikai piac meghatározó szereplőivel. "Az IBM termékei és partneri csatornája, vezető munkatársai és belső viszonyai nem ismeretlenek számunkra, hiszen többen dolgozunk az RRC-nél, akik a pályánk során éveket töltöttünk el az IBM termékeinek forgalmazásával. Forgalmunk jelentős részét jelenleg is azok a rendszerintegrátorok teszik ki, akikre bizton számíthatunk az IBM termékeinek forgalmazásakor is" - jelentette ki Bokrossy.

Ugyancsak a sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tajvani Zyxel magyarországi képviseleti irodája, ZyDATA Hungary és az RRC Hungary között létrejött disztribútori szerződés, amely alapján az RRC hazai partnerhálózatában értékesíti a hálózati elemeit, eszközeit (WLAN, VoIP, Internet biztonsági átjárók, LAN megoldások, szélessávú osztott gateway eszközök, kapcsolók, ADSL elemek, tűzfalak). A Zyxel a világ számos piacán jelentős pozícióval rendelkezik, így pl. a SOHO tűzfalak területén világpiaci részesedése 2002-ben elérte a 40%-ot, míg 2003-ban a Zyxel volt az EU második legnagyobb DSL modem szállítója.
Kulcsszavak: RRC-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05