Kürt: új adatmentési szolgáltatáscsomagok

forrás Prim Online, 2004. június 17. 17:15
Adatmentési szolgáltatását mostantól szélesebb felhasználói rétegek számára is elérhetővé teszi a Kürt. A műszaki fejlesztések és a Kürt új adatmentési csomagjai egyúttal az ügyfelek számára hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálást, valamint kedvezőbb árakat jelentenek.
Az elmúlt két évben elvégzett fejlesztések eredményei, valamint a piaci és technológiai körülmények folyamatos változása lehetővé tették, hogy a Kürt Rt. 2004 májusától
a korábbinál kedvezőbb árakkal és új szolgáltatásokkal jelenjen meg a piacon, amelyek a következők:

Az adatmentési eljárás lényegesen korszerűbb és gyorsabb lett az összes, nem merevlemez vagy mágnesszalag típusú adathordozónál (pl. CD, DVD, Flash memória). Az ilyen adatmentési esetek száma jelentős, és folyamatosan növekszik. A Kürt fejlett műszaki hátterének köszönhetően a meghibásodott mobil eszközökről akár egy nap alatt visszakaphatják adataikat a károsultak, és a szolgáltatást az adathordozó típusától függően, fix áron vehetik igénybe.

Merevlemezek és mágnesszalagok esetében, a korábbi gyakorlathoz hasonlóan, laboratóriumi vizsgálat előzi meg az adatmentést. A vizsgálatot igénybe venni szándékozó ügyfelek két szolgáltatáscsomag közül választhatnak. Az egyik alapszolgáltatásokat kínál - az eddigi bevizsgálási árak töredékéért -, a másik pedig prémium szolgáltatásokat, magasabb, de kedvező csomagáron.

A prémium szolgáltatáscsomag lényege, hogy a Kürt szakértői házhoz mennek az adathordozóért, Budapesten 4, vidéken 24 órán belül. A mentést megelőző vizsgálat alapján elkészített szakvélemény a normál csomag 3 munkanapjával szemben 24 órán belül elkészül, és az ügyfél folyamatos tájékoztatást kap az adatmentés állapotáról.

A technológiai fejlesztések eredményeképpen bekövetkezett költségcsökkenés az adatmentések (fogyasztói) árában is jelentkezik, átlagosan 20-25%-kal alacsonyabb áron kaphatják vissza adataikat az ügyfelek, mint korábban.
Kulcsszavak: Kürt adatmentés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50