László Csaba a KPMG-nél

forrás Prim Online, 2004. június 24. 11:40
 A KPMG új partnerrel erősíti adótanácsadói üzletágát. László Csaba szeptembertől csatlakozik a szakmai tanácsadó céghez, ahol a társaságiadó-tanácsadási szolgáltatásokért felel majd.
Robert Stöllinger, a magyarországi KPMG vezető partnere elmondta, a lépéssel a cég ügyfelei legjobb kiszolgálását kívánja biztosítani egy olyan időszakban, amikor az Európai Unió tagjává vált Magyarországon működő cégek számos új kihívással szembesülnek.

"A bővülő gazdaság, valamint az uniós tagsággal járó óriási lehetőségek és új szabályozási környezet igen sok teendőt jelentenek minden magyarországi cég számára, ezért az ügyfelek legjobb kiszolgálása érdekében a KPMG folyamatosan bővíti erőforrásait - tudásbázisát és szakembergárdáját. Meggyőződésem, hogy az a tapasztalat és tudás, amit László Csaba az adózásban, a vállalatirányításban és a törvényalkotásban szerzett, igen jelentős támogatás lesz nemcsak minden ügyfelünknek, de a KPMG egészének is. Egyúttal hozzájárul a törvényalkotási folyamatok és szempontok, a makrogazdasági fejlemények, valamint a nemzeti reformprogramok jobb megértéséhez is" - hangsúlyozta Robert Stöllinger.

László Csaba szeptembertől kapcsolódik be a KPMG 50 fős adótanácsadó-üzletágának munkájába, és a társaságiadó-tanácsadási szolgáltatásokért felel majd. Az átfogó tanácsadási szolgáltatásokat kínáló üzletág munkáját jelenleg két partner, Mike Glover és Nink Gabriella irányítja. László Csaba egyúttal a KPMG Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatói posztját is betölti majd.

László Csaba 1986-ban a Pénzügyminisztériumban kezdte karrierjét, ahol 1999-ig különböző osztályokon és beosztásokban dolgozott, utoljára mint közigazgatási államtitkár. 1999 novemberében a Központi Elszámolóház pénzügyi vezérigazgató-helyettese lett, majd két éven át az ABN Amro Banknál, majd a K&H Banknál dolgozott, ahol, egyebek mellett, a két bank integrációját irányította. 2002-ben pénzügyminiszter és egyúttal a kormány gazdasági kabinetjének elnöke lett. 2004 februárjától a Herendi Porcelán-manufaktúra Rt. igazgatóságának elnöke.

Végzettség:

1986 - közgazdász, Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem
1992 - doktori cím, Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem
1993 - bejegyzett könyvvizsgáló
Kulcsszavak: +céginfo CIO KPMG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50