INFOmarket a BNV-n

Kiss Ádám Zoltán Kiss Ádám Zoltán, 2004. július 3. 12:20
A tavalyi rendkívüli érdeklődésre tekintettel a harmadik Információtechnológiai és Telekommunikációs Vásáron - hazánkban egyedülálló módon - idén már 150 db hálózatba kötött számítógépen lehet kipróbálni a legújabb játékokat.
Minden látogatónak aktív kikapcsolódást biztosít a Hungexpo Rt. szervezésében 108. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Vásár, a vele egy időben zajló INFOmarket és a kísérőesemények széles választéka a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2004. szeptember 11-19. között.

Magyarországon egyre többen vesznek PC-t, csatlakoznak az internetre, játszanak számítógépes játékokat. Az INFOmarketen kilenc napon át lehetőség nyílik szakemberekkel konzultálni, kipróbálni, megvásárolni a játékokat, a kapcsolódó hardver- és szoftverkiegészítőket, valamint megismerni - a kiállítás újdonságaként szereplő - e-book szolgáltatást. A telekommunikációt többek között az egyik legnagyobb mobilszolgáltató képviseli. A Sulinet termékeket forgalmazó számítástechnikai cégek részvételére ismét számítanak a szervezők. A szervezés folyamatban van, a június végéig beérkezett jelentkezések alapján az INFOmarket kiállítói területe elérte az 1000 négyzetmétert.

Ízelítő a kísérőeseményekről: a látogatók a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "B" pavilonjában kialakított Játékszigeten - térítésmentesen - csatlakozhatnak a világhálóra. Itt meghódíthatják Magyarország megyéit a Honfoglalóval, a legsűrűbben látogatott magyar internetes játékkal. A honlapra naponta több tízezren lépnek fel, hogy a feleletválasztós és tippelős kérdéseket megválaszolják. Idén rendezik meg a stratégiával ötvözött kvízjáték első országos versenyét, jelentkezni és játszani a www.honfoglalo.hu weboldalon lehet. A döntőre a kiállítás zárónapján, szeptember 19-én kerül sor, ahol a selejtezőkből bejutottaknak élőben lehet szurkolni. Értékes nyeremények várják a Honfoglaló legsikeresebb hódítóit.

A számítógépes játékok gyártói és kereskedői is hódítanak: az INFOmarket "koronájaként" a világhírű konzolforgalmazó vállalat bemutatja a népszerű PlayStation 2 játékok mellett az európai piacra hozott újdonságait.

Hazánk egyik legnagyobb játékszoftver-forgalmazó cége szintén nagyszabású számítógépes bajnokságot szervez, ahol a legújabb fejlesztésű játékprogramokat professzionális és amatőr játékosok egyaránt kipróbálhatják. Az EU-kvízre jelentkezők pedig megmérhetik európai uniós tudásukat.

A kiállítások 10.00-18.00 óráig tartanak nyitva, a napi belépőjegy ára 850 Ft, a családi jegy 1700 Ft, a kedvezményes jegy 600 Ft.
Kulcsszavak: kiállítás INFOmarket

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09