F-Secure vírusvédelem Citrix MetaFrame-hez

forrás Prim Online, 2004. július 5. 14:27
Az F-Secure megjelentette új termékét, az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers-t, ami a Citrix MetaFrame és a Microsoft Terminal Server alkalmazásokat használó cégeket célozza meg.
A Citrix MetaFrame megoldásai lehetővé teszik, hogy a vállalatok könnyű hozzáférést biztosítsanak információikhoz és alkalmazásaikhoz, függetlenül a hozzáférés idejétől, helyétől és a használt eszköztől - ezzel jócskán növelve termelékenységüket. Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers biztosítja a folyamatos üzletmenetet, melyet ezentúl nem szakíthatnak meg vírusok vagy más rosszindulatú tartalmak.

Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers a végfelhasználók szemszögéből is automatikusan és átláthatóan működik, a vírusdefiníciókat pedig napjában többször is frissítik. A termék központilag kezelhető az F-Secure Policy Manager segítségével, mely jelentéseket is készít a szerverek vírusvédelmének állapotáról.

Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers rugalmas, felhasználó alapú licencelési modellel rendelkezik. 200 felhasználós licenc esetén a termék ára például 24,30 EUR felhasználónként.

Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers angol, német, francia, finn, kínai, görög, spanyol, magyar, olasz, japán, koreai, svéd és cseh nyelven is elérhető.
Kulcsszavak: vírus security F-Secure

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09