Munkalehetőségek megváltozott munkaképességűeknek is, speciális outsourcing megoldások

Kiss Ádám Zoltán, 2004. július 22. 17:25
Új outsourcing szolgáltatásával a Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. nem csak a nagyvállalatok válláról szeretné levenni a dokumentumkezelő rendszerek beszerzésének és üzemeltetésének terhét, hanem megváltozott munkaképességű embereknek is ezzel kíván munkalehetőséget biztosítani.
Az outsourcing szolgáltatással a dokumentumkezelő rendszerek (másolók, hálózati nyomtatók, archiváló rendszerek, stb.) vásárlása, üzemeltetése nem a felhasználó, hanem a Konica Minolta Magyarország Kft. feladata lesz. Az újfajta megoldást választó vállalatoknak csak az elkészített dokumentumok után, példányonként kell fizetnie. A Konica Minolta Magyarország Kft. a szükséges berendezést, kellékanyagot, papírt, szerviz- és technikai szolgáltatást, valamint - igény szerint - a feladatok ellátásához szükséges személyzetet is biztosítja. Ezáltal a partner a Konica Minolta korszerű és gazdaságos digitális dokumentumkezelő rendszereit használhatja úgy, hogy a költségek előre tervezhetők lesznek, a gépamortizáció nem fogja terhelni a cégét. Tehát a felhasználó a Konica Minolta Magyarország Kft. outsourcing szolgáltatásának választásával nem csupán az irodai munka hatékonyságát és technikai színvonalát fogja növelni, hanem jelentős költségeket fog megtakarítani ezzel a megoldással. A Konica Minolta Magyarország Kft. outsourcing szolgáltatásával szeretne munkalehetőséget biztosítani megváltozott munkaképességű emberek számára is úgy, hogy amennyiben egy partnernek kezelőszemélyzetre is szüksége lenne, a feladat ellátásával mozgáskorlátozott, gyengén látó vagy hallássérült dolgozókat bíznak meg. Természetesen a munkavégzést biztosító épületnek a kerekes székesek számára akadálymentesnek kell lennie. A cég reméli, hogy ezzel a lehetőséggel is támogatni tudja a segítséggel élőket, javítani tudja társadalmi helyzetüket.

A Konica Minolta szinte mindegyik multifunkciós berendezése úgy van kialakítva, hogy használatuk mozgáskorlátozott és gyengén látó emberek számára is egyszerű legyen. A másolók érintőmezős LCD kijelzője dönthető, így a kerekes székesek is könnyedén leolvashatják, beállíthatják a másolási, szkennelési, faxolási funkciókat. A mozgáskorlátozottak részére további előnyöket biztosítanak a gépek tetején lévő eredeti adagoló átlátszó papírvezető sínjei, a függőleges pozícióhoz képest kissé döntött papírkazetta feliratok, stb.. A kezelőpult nyomógombjait homorú alakúra, a papírkazetták fogantyúit nagyobbra, a papírutántöltést egyszerűbbre tervezték, hogy a testi fogyatékosok is könnyebben tudják használni a gépet. A gyengén látók részére a kezelőpult LCD kijelzője egy gombnyomásra felnagyítható, illetve a fénykontraszt tág határok között állítható. A bonyolult másolási beállítások már a múlté, mivel szükség esetén az LCD kijelző információit le lehet csökkenteni a legfontosabb funkciókra (pl.: csak a kicsinyítés-nagyítás és a másolati példányszám kiválasztása).

A Konica Minolta outsourcing szolgáltatása:

Nincs beruházási költség
A munkaerő illetve eszköz rendelkezésre-állásának biztosítása nem felhasználó feladata
Munkalehetőség nyújtása megváltozott munkaképességű emberek számára is
A felmerülő költségek előre tervezhetők és eloszlanak
A gépamortizáció nem terheli a vásárlót

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50