Olimpiai hírek WAP-on, SMS-ben és MMS-ben a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2004. augusztus 13. 13:21
Az ötkarikás játékok iránt érdeklődők a T-Mobile t-zones tartalomszolgáltatásával értesülhetnek az olimpia legfrissebb híreiről. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei a mobiltelefonos hírszolgáltatás minden formáját választhatják, azaz WAP-on, SMS-ben vagy képet, szöveget tartalmazó MMS-ben kaphatnak hírt a kiemelkedő, érdekes eseményekről, eredményekről.
A T-Mobile Magyarország hosszú évek óta a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémántfokozatú Főtámogatója, a jelentős támogatáson túl szolgáltatásokkal, korszerű készülékekkel segíti a magyar olimpiai mozgalom legfontosabb szerveződését. A t-zones helyszíni tudósítóinak legfrissebb jelentései, részletes esemény-összefoglalók, versenynaptár, éremtáblázat, olimpiai történelem, a magyar olimpiai résztvevők bemutatása, gyors SMS és MMS tudósítások egyaránt részei a T-Mobile mobil tartalomszolgáltatásának.

WAP

A t-zones WAP-oldalán a T-Mobile támogatását élvező sportolók helyszíni beszámolói mellett több ezer oldalnyi információ található az ötkarikás játékok történetéről, sportágairól, a jelenlegi helyszínekről és számos érdekességről. Az olimpiai versenyszámok világcsúcsai, a magyar származású olimpikonok, a televíziós közvetítések programjai, a magyar csapat tagjainak részletes bemutatkozása, a több hetes versenysorozat magyar vonatkozású és egyéb versenyszámainak menetrendje szintén megtalálható. A t-zones WAP-on a versenyek helyszínei a képek és részletes információk (elhelyezkedés, befogadóképesség, egyéb adatok) segítségével virtuálisan bejárhatók, emellett "fellapozható" az újkori olimpia története 1896-tól egészen napjainkig. A magyar olimpiai aranyérmesek fényképes bemutatásán túl olimpiai sportágak fotói és 7, a sporthoz kapcsolódó, letölthető játék is megtalálható.

SMS, MMS

A T-Mobile közel 4 millió ügyfele szinte kivétel nélkül rendelkezik SMS fogadására alkalmas mobilkészülékkel, így a népszerű SMS tartalomszolgáltatásokkal akár itthon, akár külföldön járva értesülhetnek a közel 40 féle infoSMS listán megküldött újdonságokról, érdekességekről. Az olimpia alatt az önálló listára* elküldött SMS díja 75 forint, amely díjért egy héten keresztül napi 3-8 SMS-ből a magyar sikerek, világraszóló eredmények, új rekordok és meglepetések egyaránt megtudhatók.

Az olimpia idején a Sport infoMMS kategóriára feliratkozott T-Mobile ügyfelek naponta 4-6 képes-szöveges hírből tájékozódhatnak a legfontosabb eseményekről. Az MMS kínálta újszerű információközvetítés előnye, hogy a fénykép mellett az SMS-ben továbbítható 160 karakternyi szöveg többszörösét, gyakorlatilag egy képpel illusztrált cikket olvashatnak a T-Mobile ügyfelei.

*InfoSMS és infoMMS szolgáltatások előfizetése:

Az olimpiai infoSMS lista előfizetéséhez küldje az OLIMPIA hívószót a 777-es számra.

Az olimpiai MMS-hírek előfizetéséhez készüléktípustól függően a #SPORTMINI, #SPORTMIDI vagy #SPORTMAXI hívószót kell elküldeni a 777-es számra.

A szolgáltatások előfizetésének, díjainak részletei a www.t-mobile.hu oldalon találhatók. Az infoSMS és infoMMS szolgáltatásokat kizárólag a T-Mobile ügyfelei vehetik igénybe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50