A VIVAnet új felhasználás-arányos díjfizetésű ADSL szolgáltatást vezetett be

forrás Prim Online, 2004. augusztus 23. 14:28
A VIVAnet új konstrukciójú ADSL szolgáltatással lép a piacra. A termék, amit rugalmasságára való tekintettel FLEXIadsl-nek neveztek el, belépési díj nélkül, havi nettó 3920 Ft-ért biztosít szélessávú internet-hozzáférést. A havi díj 1Gbit forgalmat tartalmaz, az e feletti forgalomért az ügyfeleknek utólag kell fizetni. A FLEXIadsl-t az iskolakezdés időszakában, szeptember 30-áig az első ezer ügyfél rendelheti meg.
2004. augusztus 16-ától a VIVAnet Magyarország Kft. új konstrukciójú szélessávú internetkapcsolatot biztosító terméket vezetett be. A FLEXIadsl-t, ahogy a konstrukciót a cég elnevezte, az iskolakezdésre való tekintettel dobták a piacra. A FLEXIadsl belépési díj nélkül, akár már havi nettó 3920 Ft-ért szélessávú ADSL kapcsolatot biztosít. A havi díj 1 Gbit (128 Mbyte) forgalmat (le- és feltöltés együttesen) foglal magába, az e feletti forgalomért a felhasználóknak utólag kell fizetni.

A költségek felülről is limitáltak, ez nagyon biztonságossá teszi a konstrukciót és garantálja, hogy egy ügyfél sem költheti magát túl. A FLEXIadsl nagy előnye továbbá, hogy igen rugalmasan biztosít lehetőséget a VIVAdsl csomagokra való átváltásra. Tehát, az ügyfelek a költségek alakulásától függően dönthetnek, hogy inkább a rugalmas FLEXI vagy a fix havi díjas VIVAdsl szolgáltatást veszik igénybe.

Egyelőre a szolgáltatás csak limitált számban lesz elérhető; csak az első ezer megrendelő juthat hozzá az igen ügyfélbarát, és Magyarországon újító jellegű FLEXIadsl-hez. A VIVAnet ezzel is szeretné kifejezésre juttatni, hogy a konstrukciót iskolakezdésre szánta.
Kulcsszavak: VIVAnet ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50