Adobe szoftverek amatőr digitális videósoknak és fényképészeknek

forrás Prim Online, 2004. szeptember 15. 18:52
Az Adobe Systems két új terméket jelentett be amatőr digitális fényképészek és digitális videósok számára. Az Adobe Photoshop Elements 3.0 program új szervező és megosztási funkciókkal, illetve a legújabb képszerkesztő eszközökkel bővíti vezető fényképszerkesztő programját, az Adobe Premiere Elements program pedig a fogyasztók által az Adobe-tól várt professzionális színvonalú eredményeket biztosítja egy teljesen új termékben, amely az egyszerű videórögzítést, a kifinomult szerkesztést és a gyors DVD írást ötvözi.
A Photoshop Elements 3.0 új fényképszervezési és -megosztási lehetőségekkel bővíti a terméket régóta fémjelző díjnyertes fényképszerkesztő funkciókat. A vásárlók most már rögtön e-mailből kerettel együtt is megoszthatják a barátokkal és a családdal a fényképeket; a dinamikus diabemutatókat, amelyek zenét és különleges hatású átmeneteket is tartalmaznak; és egyszerűen használható internetes nyomtatási szolgáltatókon keresztül kiváló minőségű fényképekhez is hozzáférhetnek. A Photoshop Elements 3.0 új szerkesztő megoldásokkal is bővül, többek között egykattintásos javításokkal, amelyek gyorsan feldobják a fényképeket, illetve kifinomultabb szerkesztő eszközökkel, amelyek segítségével az emberek eltávolíthatják a tökéletlenségeket, hatásokkal és szűrőkkel átalakíthatják a képeket, valamint korrigálhatják a színeket és a megvilágítást.

Az Adobe Premiere Elements lényeges jellemzői közé tartoznak a következők: a snittek átvitele a DV kamerafelvevőkről a videó időtengelyre megbízható módon, fennakadások nélkül; a videóklipek automatikus eltolása a jelenetek vágásánál vagy átrendezésénél keletkező hely kitöltése érdekében; és az integrált DVD írás, amely leegyszerűsíti a szórakozva megosztható és kényelmesen megtekinthető DVD-k készítését. A fogyasztók egyszerűen használható különleges hatások hosszú sorával, például hajlítással, csavarással és pásztázással, illetve stúdió minőségű jelenet-átúsztatásokkal és feliratokkal próbálkozhatnak. Az Adobe Premiere Elements ügyfelek egyszerre maximum 99 hangsávon hanghatások és zene egyszerű hozzáadásával adhatják meg a házi mozizás hangulatát.

Árak és beszerzési lehetőségek


A még idén ősszel boltokba kerülő Adobe házi digitális képalkotó és digitális videó termékek már most előrendelhetők az alábbi címen: www.adobe.com és www.amazon.com.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09