VIVAnet FLEXIadsl októberben is

forrás Prim Online, 2004. október 10. 10:08
A cég felhasználás-arányos díjfizetésű ADSL szolgáltatásának értékesítését októberben is folytatja, illetve bevezeti a termék irodai változatát is.
A VIVAnet új konstrukciójú ADSL szolgáltatással lépett a nyár végén a piacra. A FLEXIadsl-t a szeptemberi iskolakezdés időszakában rendelhették meg az ügyfelek. A nagy sikerre való tekintettel a cég a termék értékesítését októberben is tovább folytatja, és október 11-étől bevezeti a FLEXIadsl irodai változatát is.

2004. augusztus 16-ától a VIVAnet Magyarország Kft. új konstrukciójú szélessávú internetkapcsolatot biztosító terméket vezetett be. A FLEXIadsl-t a cég az iskolakezdésre való tekintettel dobta a piacra. A FLEXIadsl Családi Csomag belépési díj nélkül, akár már havi nettó 3920 Ft-ért szélessávú ADSL kapcsolatot biztosít. A havi díj 1Gbit (128Mbyte) forgalmat (le- és feltöltés együttesen) foglal magába, az e feletti forgalomért a felhasználóknak utólag kell fizetni. A terméket továbbra is azon felhasználóknak ajánlják, akik nagy sebességgel kívánják elérni a világhálót, de az internethasználatuk hullámzó.

A szolgáltató a FLEXIadsl Családi Csomagjának sikerét alapul véve úgy döntött, hogy 2004. október 11-étől a termék irodai változatát is piacra dobja. Az irodai konstrukció nagyon hasonlít a családi változathoz, hiszen - ahogy arról a cég ügyvezetője beszámolt - az elemzések azt támasztották alá, hogy az irodai kisfelhasználók forgalmi adatai megegyeznek a lakossági internetezők használati szokásaival.
Kulcsszavak: VIVAnet ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50