Videó Kommunikáció Korszak a Samsungnál

forrás Prim Online, 2004. október 10. 10:17
„Közösen megteremteni a jövőt” A Samsung ezzel az üzenettel mutatta be legújabb, a „Videó Kommunikáció Korszakát” beharangozó termékeit Londonban, a világhírű British Múzeum falai között.
A résztvevők a 2004-es Global Roadshow keretében bepillantást nyerhettek a Samsung által nyújtott digitális lehetőségek közé, megismerkedhettek egyebek között a vállalat legújabb mobiltelefonjaival, digitális televízióival, házimozi rendszereivel és más egyedi tervezésű, technológiai újításokban bővelkedő termékeivel. Jong-Yong Yun a Samsung Electronics alelnök vezérigazgatója a jelenlévőknek elmondta, hogy hamarosan beköszönt a Videó Kommunikáció korszaka, mely alapvető változásokat hoz majd az emberi kapcsolatok megteremtésében és ápolásában.

A Samsung a „Videó Kommunikáció Korszakához” vezető utat öt kulcsfontosságú elem köré csoportosítja - a pillanat megragadása, kép megjelenítése, tárolási kapacitás, adatfeldolgozás, kapcsolat megteremtése.

Bővebben:

Könnyedén megragadható a pillanat a Samsung legújabb, Londonban bemutatott mobiltelefonjaival, és az 5,25 megapixeles DuoCam-mel, mely videokamera és a fényképezőgép egyben.

A képeknek ideális megjelenítést biztosítanak a világ legnagyobb PDP és LCD televízió készülékei, melyekben egyesül a pengeéles és magas felbontású kép a könnyű, ultra-vékony kivitelezéssel.

A Samsung gyártja a világ legfejlettebb és legnagyobb tárolási kapacitású flash memória kártyáit, valamint az iparág legnagyobb sűrűségű SDRAM-jait.

A vállalat kifejlesztette a világ leggyorsabb adatfeldolgozású mobil CPU és DNIe chipjeit, melyek ma már minden Samsung digitális televízió készülék alapvető alkatrészei.

A Samsung forradalmi eredményeket ért el az emberek egymás közötti kapcsolatainak megteremtése és fenntartása terén, elérhetővé téve a 3G mobil kommunikációs technológiát.

„Újabb mérföldkőhöz érkezett a képi kommunikáció fejlődése. A jövőben nem kell többé a hangra, vagy adatokra szorítkoznunk a kommunikációnkban. Olyan, fejlett világban fogunk élni, ahol a hang, az adat és a kép együtt állnak a fogyasztók rendelkezésére. Mi, a Samsung-nál bízunk abban, hogy a jövőt közösen formálva, fogyasztóink örömmel üdvözlik az információs forradalom új fejezetének vívmányait.” - nyilatkozta Yun Úr.

A bemutatott termékek széles skálája


A 2004-es Global Roadshow keretén belül a házi, irodai, mobil és alkatrész technológia termékeinek széleskörű portfolióját mutatták be.

A bemutatott termékekről:

80”-os Plazma Display Panel (PDP) és 57”-os LCD televízió - A világ legnagyobb PDP és LCD televíziói, amelyek kiváló minőségű képi élményt biztosítanak.

1,3 megapixeles Bluetooth-os kamerás telefon
(SGH-D500) - Szétcsúsztatható 1,3 megapixeles kamerás telefon több információs kapcsolattal.

3G UMTS Mobilkészülék (SGH-Z107) - Kisméretű, elegáns és könnyű 3G UMTS mobil telefon.
Szatelit Digitális Multimédiás (DMB) telefon (SCH-B100) - „swing-bar” típusú DMB mobiltelefon 2 megapixeles kamerával.

Beépített memóriás Camcoder (VP-M105) - Ez a hitelkártya méretű camcoder kiválóan képes pillanatképek megörökítésére, mindemellett számos egyéb funkcióval rendelkezik, köztük digitális kamerával és MP3 lejátszóval.

Yepp (YH-999) - Tenyérnyi mozi. A világ legkisebb, legtöbb AV-formátumot támogató, és legkönnyebben szállítható digitális multimédiás lejátszója, amely filmekkel, zenével és képekkel egyaránt szórakoztatja tulajdonosát.

Q30 Notebook - Az egyedülálló számítógép súlya mindössze 1,8 kilogramm, magassága zárt állapotban 18,3 milliméter, 12.1”-os szuperfényes LDC képernyővel és teljes méretű klaviatúrával rendelkezik.

SCX-4100 nyomtató - A világ legkisebb személyi multifunkciós nyomtatója, amely otthonra és kisebb irodákba egyaránt kiváló. Az „all-in-one”, helytakarékos termékben egy digitális nyomtató, egy fénymásoló és egy színes scanner funkcióit egyesítették.

8Gb NAND Flash Memória - Az iparág legmagasabb sűrűségű, 60 nanométeres csúcstechnológiával készülő NAND Flash memóriája, amelynek tárolási kapacitása egyetlen memóriakártyán 16 gigabájtig terjed.
Kulcsszavak: Samsung multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09