INFOtrend 2004 október 26-28

forrás Prim Online, 2004. október 19. 15:40
Minden eddiginél nagyobb külföldi részvétel mellett nyílik október 26-án az INFOtrend a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "D" pavilonjában. A Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítást már harmadik alkalommal rendezi a Hungexpo Rt., miközben a világon több vezető informatikai szakkiállítás maradt el az elmúlt időszakban. Az INFOtrend-en 7 ország 43 kiállítója - ebből 25 új kiállító - mutatkozik be.
Az ágazat szakemberei számára három napos fórumot biztosít a konferencia alapú szakkiállítás, a színes kísérőprogramok, szakmai konferenciák valamint a térségben egyedülálló - idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő - Közép- és kelet-európai kábel és szatellit kiállítás.

Megoldások a középpontban

Október 26-28-ig ügyviteli-, IT- és média- megoldásokat, megújult informatikai, telekommunikációs, adatátviteli technológiákat kínálnak a kiállítók. Terítéken az oktatási informatika valamint a szaksajtó, internetes szaklapok, szakkiadványok.

Bemutatkozik a mobil vállalati rendszerek megoldásainak egyik legnagyobb hazai szállítója mellett az ország vezető egyedi-, csomag- és teljeskörű IT szolgáltatója - a kiállításon egyedüliként - outsourcing tevékenységgel. Jelen lesz online tartalomszolgáltató, internet portálokat üzemeltető cég. Magyarországon először az INFOtrenden mutatnak be olyan DVD automatát, melyet media egységgel és telemetria rendszerrel (távadat-átvitellel) egészítettek ki. A látogatók megismerhetik a Magyarországon is elérhető műholdas internetezés legújabb formáját, a SkyDSL szolgáltatást.

A Közép- és kelet-európai kábel és szatellit kiállításon a kábeltelevíziós rendszerek-, termékek-, fejállomások-, műholdvevők nemzetközi forgalmazói mutatkoznak be. Bemutatnak digitális és analóg kábeltelevíziós termékeket, távközlési berendezéseket, szünetmentes áramforrásokat, földi és digitális műholdvevőket.

Az infotrend a KonferenciÁKra épül

A konferencia alapú INFOtrend-et számos szakmai program kíséri: az eMarketing Fórumon október 26-28. között minden nap Magyarország legnagyobb internet-marketing szakemberei tartanak előadásokat többek között az online értékesítésről; a szabad szoftverek a felsőoktatásban Fórum az e-learning témát veszi górcső alá október 26-án; az INFOtrend zárónapján a MATISZ webtanácsadói kerekasztalt szervez. (A részletes konferencia programot lásd a www.infotrend.hu-n)

Az INFOtrend 2004. október 26-28. között naponta 10.00-18.00 óráig tart nyitva a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon szakmai regisztráció működik, az 1300 forintos belépőjegy érvényes az egy időben zajló Ökotech és Hungaromed kiállítások megtekintésére is. Az INFOtrend szakmai támogatója az IVSZ - Informatikai Vállalkozások Szövetsége és a MATISZ - Magyar Tartalomipari Szövetség.

Kísérő programok:

3 napos eMarketing Fórum
október 26-27-28., 9.30-18.00 óra, "D" pavilon

Szabad szoftverek a felsőoktatásban Fórum
(Linux konferencia)
október 26., 9.30-17.30 óra, Konferencia Központ

Webtanácsadók konferenciája (MATISZ)
október 28., 11.00-16.00 óra, I. épület Kerámia terem

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50