Tízféle színű Zen Micro

forrás Prim Online, 2004. október 22. 20:35
A kisméretű, ergonómikus kialakítású, 5 GB kapacitásával akár 2500 zeneszámot tárolni képes, FM rádióvevővel ellátott és 10-féle színben kapható Zen Micro minden más lejátszónál többet kínál a zenekedvelőknek.
A mindössze 84x51x19 mm (magasság, szélesség, mélység) méretű, figyelemfelkeltő Zen Micro kényelmesen elfér a tenyérben, az egyujjas navigáció pedig biztosítja, hogy a felhasználó mindent vezérelhessen.

A Zen Micro akár 12 órányi folyamatos jó minőségű digitális zenelejátszást és akár 16 órányi FM rádióvételt biztosít.

A Zen Micrónak kivehető, újratölthető akkumulátora van, és beépített FM rádiót tartalmaz, amely 32 állomás tárolására alkalmas.

A Zen Micro intuitív görgetést biztosít az előadók, albumok, műfajok között a nagyujj függőleges érintőmezőn való végighúzásával. Ez a függőleges navigáció igen egyszerű, felhasználóbarát és egyedülálló a Zen esetében.

A Zen Micro akár 2500 WMA vagy 1250 mp3 formátumú zeneszám tárolására képes. A felhasználók választhatják az mp3 vagy WMA zenéket, CD-ről átjátszva vagy on-line zenei oldalakról letöltve. Az USB 2.0 csatlakozás biztosítja a gyors átvitelt, amely akár másodpercenként egy zeneszám is lehet.

A Zen Micro külső merevlemezként is működik. Tárolható és hordozható rajta digitális fénykép, prezentáció, táblázat - azaz bármilyen fájltípus.

A Zen Micro használható hangrögzítésre is, többórányi feljegyzés vagy találkozó rögzítésére alkalmas.

A fent említett funkciók mellett a Zen Micro számos extra funkcionalitással is bír, ilyen a beépített címjegyzék, naptár, elvégzendő feladatok listája, és a Microsoft Outlookkal való szinkronizáció lehetősége.

A Zen Micro 10 különböző színben kapható - ezüst, fekete, vörös, narancssárga, zöld, rózsaszín, lila, fehér, világoskék és sötétkék.

A Zen Micro tartozékai: övre csíptethető csat, amely állványként is funkcionál, fülbe helyezhető, dinamikus basszustartománnyal rendelkező fejhallgató, hordozótáska, USB 2.0 kábel, és hálózati tápegység.
Kulcsszavak: zene audio Creative

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09