A Synergon a Cisco legrégebbi magyar partnere

forrás Prim Online, 2004. október 27. 14:32
A Synergon Informatika Rt. október közepén hivatalosan megújította magyarországi Cisco Gold Partner minősítését. A Synergon ezúttal is teljesítette a korábbinál szigorúbb elvárásokat és feltételeket, melyek a Gold minősítés eléréséhez szükségesek. A feltételek között személyi, rendszertámogatási, speciális szakterületekre vonatkozó, vevői megelégedettségi, illetve üzleti tervezéssel kapcsolatos kritériumok egyaránt szerepeltek. A Synergon szakértelmét folyamatosan fejleszti a gyorsan fejlődő Cisco technológiák értékesítéséhez, telepítéséhez és támogatásához, azt megoldásaiban magas színvonalon alkalmazza. A Synergon 1997-ben Magyarországon elsőként, Kelet-Európában pedig másodikként teljesítette a Gold Partnerségi feltételeket.
A Cisco Gold-audit

Az audit során a Synergon által képviselt - a Cisco megoldásai szempontjából fontos - kompetenciákat több kategóriában vizsgálta a minősített auditor. A Synergon árbevételének meghatározó hányadát Cisco megoldások értékesítése képezi, melyet a letisztult szervezet és az egységek közötti harmonikus együttműködés segítségével valósít meg.

Az auditor kiemelte a Synergon széles portfólióját, külön elismerést jelentett, hogy a Synergon saját szervezetén belül is bevezette az IP-telefon megoldást. A kiterjedt szolgáltatási skála a különböző technológiák közötti együttműködést, ezáltal a keresztértékesítés lehetőségét rejti magában. A portfólió kapcsán ugyancsak értékelték a Synergon különböző technológiai területeken teljesített szakmai certifikációit.

Külön értékelési kategóriába tartozott a Cisco eszközökkel foglalkozók szakmai kompetenciáinak felmérése. A megoldással foglalkozó üzletág munkatársainak többsége rendelkezik egy vagy több Cisco személyi minősítéssel és a kereskedelmi csapat tagjai szintén sikeresen teljesítették a szükséges vizsgákat.

Az audit kiterjedt a vevői elégedettség mérésére és a hibaelhárítás kezelésére is, melynek szintje megfelelt a Cisco magas elvárásainak. Ennek egy fontos elemeként emelte ki az auditor a magas színvonalú híváskezelő és - követő rendszert, mely az adott ügyfélre vonatkozó SLA (Service Level Agreement) alapján automatikusan hozzárendeli a hibakezelési és megoldási időt.

A Cisco Gold Certified Partner

A Cisco Gold Certified Partnere olyan vállalat lehet, amely a Cisco valamennyi üzletágában kiemelkedő szakértelmet tanúsít, beleértve a kereskedelmi és support tevékenységet, a hálózattervezést, hálózatépítést és a hálózatfelügyeletet. A Gold Partnerek átfogó szolgáltatásokat kínálnak: komplex hálózattervezést és telepítést, termék-tesztelési lehetőséget, távdiagnosztikát valamint helyszíni hibaelhárítást.

A Synergon Cisco szakemberei

A Synergon a Cisco-technológia fejlődésének megfelelő magas színvonalú megoldások nyújtása érdekében támogatja munkatársai továbbképzését és alapkövetelményként fogalmazza meg szakemberei számára a Cisco minősítő vizsgák teljesítését. Ennek eredményeként a minősítések:

6 fő Cisco Certified Design Associate (CCDA)
3 fő Cisco Certified Design Professional (CCDP)
14 fő Cisco Certified Network Associate (CCNA)
8 fő Cisco Certified Network Professional (CCNP)
5 fő Cisco Certified Internetworking Expert (CCIE)
5 fő Cisco Sales Expert (CSE)

A Synergon Cisco minősítései

IP Telephony Revised Specialization
Network Management Specialization
VPN Security Specialization
Wireless LAN Specialization
Universal Dial Access Specialization
Routing and Switching Specialization
Content Networking Specialization
Kulcsszavak: Cisco +céginfo Synergon

Hol van a használt mobilok legjobb helye?

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 18. 21:15

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Ezek a legújabb trendek a használtautó-piacon

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 19:01

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09