Új hálózatfelügyeleti HP szoftverek

forrás Prim Online, 2004. november 3. 12:12
A HP ProCurve Hálózati Üzletág nemrégiben bemutatott szoftveralkalmazásaival a nagyvállalatok automatizálhatják és egyszerűsíthetik a hálózatfelügyelet feladatait, ily módon ellenőrizhetőbbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá téve üzleti célú hálózataik működését.
A ProCurve Manager, a ProCurve Manager Plus 1.6 és az Identity Driven Manager 1.0 a ProCurve Adaptive EDGE architektúrába illeszkednek, és az infrastruktúra-felügyeletre fordítandó idő csökkentésével megkönnyítik az üzleti folyamatok irányítását.

A ProCurve Manager és ProCurve Manager Plus 1.6 fejlett Windows®-alapú hálózatfelügyeleti eszközökkel a rendszergazdák áttekinthető, egyszerűen használható kezelői felületen végezhetik a ProCurve eszközök konfigurálását, frissítését, figyelését és hibaelhárítását.

Az ProCurve Manager Plus megoldáshoz tartozó Identity Driven Manager 1.0 alkalmazás automatikusan felügyeli az intelligens hálózatelérést, és felhasználótól, helyszíntől és időponttól függő biztonsági és teljesítmény-beállításokat érvényesít a hálózati eszközökön. A vállalat így központilag határozhatja meg a működés szabályait, amelyeket aztán a szoftver önállóan alkalmaz a hálózat elemein.

Az intelligens hálózatelérés automatikus menedzselésével az Identity Driven Manager biztosabb irányítást ad a nagyvállalatoknak hálózataik felett, növeli alkalmazhatóságukat, és fokozza az informatikusok munkájának hatékonyságát.
Kulcsszavak: hálózat HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50