Tesco-akciók az interneten

forrás Prim Online, 2004. november 9. 11:40
Mától elérhető a Tesco magyar nyelvű honlapja a www.tesco.hu címen. A honlap elsődleges célja természetesen a tájékoztatás, legyen szó szolgáltatásokról, aktuális akciókról vagy épp sajtóközleményekről. Az oldalon választ találhatnak kérdéseikre úgy a vásárlók, mint az érdeklődő álláskeresők vagy a média képviselői.
Az aktuális akciókról szól a honlap egyik kiemelt menüpontja, amely alatt az aktuális akciós újság teljes tartalma mellett a különböző extra kiadványok termékei is megtalálhatók. Az akciós termékek közötti keresés megkönnyítése érdekében kulcsszavas kereső áll a netezők rendelkezésére.

Az egyre szaporodó Tesco áruházak listáját és címét egyre nehezebb számon tartani, ezért a honlapon minden áruház címe és elérhetősége könnyen fellelhető. A Tesco honlapján mostantól térképpel segítik a tájékozódást, az egyes áruházaknál megálló buszok menetrendjét is megnézhetik akik épp valamelyik Tesco áruházba készülnek.

Az áruházlánc legfrissebb híreiről is részletes tájékoztatást nyújt a honlap, csak úgy mint a Tesco Pénzügyi Partner program szolgáltatásairól vagy a vállalat legújabb állásajánlatairól. A Tesco honlapján természetesen olvashatnak az érdeklődők magáról a vállalatról, értékeiről, történetéről, társadalmi szerepvállalásáról is.

Bár hazánkban egyedülálló a Tesco saját márkáinak ismertsége, ezt fokozandó a honlapon is megtalálhatók az áruházlánc márkáiról szóló legfontosabb tudnivalók. A látogató olvashat továbbá a Tesco szolgáltatásairól, benzinkútjairól, választ kaphat kérdéseire a gyakran feltett kérdések között, képet nyerhet a vállalat foglalkoztatás politikájáról, és szavazatával hozzájárulhat a honlap további fejlesztéséhez is.
Kulcsszavak: website onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09