Megújult az eBroker

forrás Prim Online, 2004. november 18. 15:03
Az Inter-Európa Bank on-line tőzsdei hírportálja és kereskedési rendszere, az eBroker (http://www.ebroker.hu) 2004. november 11-től megújult arculattal jelentkezik. Ezzel párhuzamosan a Bank fejlesztői néhány funkcionális módosítást is végrehajtottak.
Az eBroker-t üzemeltető Inter-Európa Bank meghívásos, zártkörű pályázatot írt ki az eBroker oldal teljes design-tervének elkészítésére. A Bank az ügyfeleivel közösen választotta ki a pályázat nyertesét, a Keystone-t.

A változások alapvetően a hírportál és a kereskedési rendszer külső megjelenését érintették. Megváltozott az oldalak menüszerkezete, amely a könnyebb navigálást biztosítja. Fontos újdonság, hogy a főoldalon a legfontosabb hírek - az internetes újságokhoz hasonlóan - rövidített tartalommal is megjelennek. A vezető híreket követően egy új rovat, a „Hírek percről-percre” került bevezetésre, amelyben az adott nap teljes hírfolyama elolvasható. A Bank elemzői által készített hírkategóriák szintén a felső horizontális menüpontban kaptak helyet.

Az arculatváltozás mellett pár apróbb, kényelmi változáson is átesett az oldal: megjelentek a határidős BUX index értékei, illetve egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a gyorskeresési funkció, amely az eBroker több mint 50 000 cikket tartalmazó adatbázisához biztosít gyors elérést.

A design-váltás érintette a kereskedési rendszert is, amely így könnyebben kezelhető és gyorsabb felületet kínál az eBroker felhasználók számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50