Sikeres Microsoft Navision bevezetés a Forwear-nél

forrás Prim Online, 2004. november 23. 12:17
Az ország egyik legnagyobb reklám- és üzletiajándék-nagykereskedelmi cégének leányvállalatával kötött megállapodást a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszer bevezetéséről a MultiSoft Kft., amely a legtöbb hazai referenciával rendelkezik a kis- és középvállalatok számára kínált ERP-rendszer bevezetése terén.
A Forwear a Fortrend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. leányvállalata, mely promóciós textilek (reklámpóló, ing, pulóver, dzseki, sapka stb.) forgalmazásával foglalkozik. A cég a közelmúltban elérte azt a méretet és forgalmat, amikor komoly, minden részletre kiterjedő információkra volt szükségük ahhoz, hogy tevékenységüket a lehető legnagyobb hatásfokkal folytassák. Igény jelentkezett a haszonkulcsok, fedezetek, raktárkészlet stb. folyamatos és részletes elemzésére, megfigyelésére. Mivel a korábban használt rendszer nem adott kellő mélységű információt, és nem támogatta megfelelő mértékben az üzleti folyamatokat, így a cég az átállás mellett döntött. A vállalat mérete és a program testreszabhatósága, valamint a rendelkezésre álló kiegészítő modulok nagy száma miatt a választás a Navision-re esett, a szoftverbevezető partnerként pedig a MultiSoft Számítástechnikai Kft.-t bízták meg.

A kiépítés során az alapmodulokon kívül az értékesítés, beszerzés, készletgazdálkodás, a megrendelés kezelésének folyamatát segítő saját egyedi fejlesztések is bekerültek a rendszerbe. A sikeres bevezetést követően most már éles üzemben, hatalmas napi forgalmat bonyolítva működik a rendszer.

A Microsoft Navision a legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszer. Piaci részesedése (market share) exponenciálisan növekszik, és mind tavaly, mind pedig az idén a legtöbb ERP projekt Microsoft Business Solutions termékekkel valósult meg, aminek döntő része - 126 projektből 77 - Navision volt. A Navision növekedési rátája szintén a legjobbak közé sorolható: az üzleti év végére 160 körüli ügyfélszám várható Magyarországon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05