Axelero internet-utalvány béren kívüli juttatásként

Egyszerűen, gyorsan, korlátlan összegben, adómentesen

forrás Prim Online, 2004. november 24. 13:40
A tavaly megváltozott adótörvények sűrűjében sok vállalat észre sem vette, hogy új, a korábbiaknál kedvezőbb lehetőség nyílt számára a béren kívüli juttatások területén: 2003. január elseje óta a cégek otthoni internet-hozzáféréssel is támogathatják dolgozóikat. Ennek a juttatási formának kiemelt előnye, hogy a dolgozóknak korlátlan mértékben adható adó- és járulékmentesen, szemben például az étkezési hozzájárulással vagy az üdülési csekkel, ahol jogszabály állapítja meg az adó- és járulékmentesen adható összeg felső határát.
A fenti lehetőség kihasználására indítja útjára az Axelero Internet és a Sodexho Pass Hungária Kft. új szolgáltatását, a Sodexho Pass INTERNET utalványt, amelynek segítségével a cégek megszabadulhatnak az alkalmazottaik internet hozzáférésével kapcsolatos bonyolult adminisztrációs kötelezettségeiktől, és az ebből fakadó anyagi terhektől is. Az INTERNET utalványokat, amelyet a Sodexho Pass Hungária Kft-n keresztül 2004. december elsejétől lehet megvásárolni, az alkalmazottak az Axelero Internet lakossági ADSL, Kábelnet, Kombi és Mindenkinet szolgáltatásainak igénybe vételére használhatják fel. A fenti szolgáltatások az ország egész területét lefedik, így az INTERNET utalvány minden cég számára előnyös juttatási forma lehet, földrajzi helyzettől függetlenül.

Az INTERNET utalvány legfontosabb előnye más internethez kapcsolódó juttatási formához képest az, hogy csupán minimális adminisztrációt igényel: az utalvány megvásárlását követően a cégnek nem kell többé minden egyes alkalmazottja esetében külön szerződést kötnie az internet szolgáltatóval, nem kell minden hónapban számlákat ellenőriznie, könyvelnie és kifizetnie, és ha az alkalmazott esetleg távozik a cégtől, a szerződés felbontása miatt tetemes kötbér sem terheli. A szerződéskötés ebben az esetben a munkavállaló feladata, és minden internet használathoz kapcsolódó költségét is ő maga egyenlíti ki, amikor a cégétől kapott Sodexho Pass INTERNET utalványon található kódot az Axelero erre a célra kialakított weboldalán megadja. Az INTERNET utalvány, mint béren kívüli juttatási forma tehát nem jár több adminisztrációval a vállalat számára, mint például egy szabadon beváltható étkezési utalvány - viszont összeghatártól függetlenül adó- és járulékmentes.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05