Microsoft Navision-t oktatnak a Budapesti Corvinus Egyetemen

forrás Prim Online, 2004. november 29. 21:50
A Budapesti Corvinus Egyetem (volt BKÁE) 2004. szeptemberében elindította a Microsoft Business Solutions - Navision integrált vállalatirányítás rendszer tantervi oktatását. A Microsoft Navision oktatására az „Információ-rendszerek a szervezetekben” nevű tantárgy keretében kerül sor az egyetem ötödéves hallgatói számára.
A féléves tárgy oktatása két jól elkülöníthető részből áll: az első negyedévben a hallgatók elméleti alapozást kapnak az egyetem szakoktatóitól, majd a félév második felében kerül sor a Microsoft Navision gyakorlati megismerésére. A gyakorlati jellegű oktatást a Microsoft megoldásszállító partnere, az Ecobit Informatikai Kft. tartja, és a vállalat szakemberei végzik a diákok vizsgáztatását is. A hallgatók a képzés során konkrét példákon keresztül és mintafeladatok önálló megoldásával ismerhetik meg a Microsoft Navision működését és funkcióit.

Az oktatás célja, hogy a gazdasági élet leendő vezetőit már most megismertesse a később esetlegesen felmerülő üzleti problémákkal és azok megoldásával; olyan eszközt adjon kezükbe, melynek segítségével lehetővé válik a vállalati termelékenység növelése, és a személyre szabott, költséghatékony módszerek kidolgozása. A képzés során a diákok megismerik a vállalatirányítási rendszerek felépítését, sajátosságait, illetve a Microsoft Navision rendszer funkcionalitását, és szerepét az erőforrás menedzsment (pénzügy, számvitel, emberi erőforrások), ellátási lánc menedzsment, ügyfélkapcsolat-kezelés és eBusiness területén.

Microsoft Business Solutions-Navision


A Microsoft Business Solutions-Navision integrált vállalatirányítási rendszer költséghatékony megoldás, amely kifejezetten a kis- és középméretű vállalatok igényei alapján készült. A rendszer használatával a vállalatok növelhetik termelékenységüket anélkül, hogy napi üzletmenetüket számottevően módosítaniuk kellene. A Microsoft Business Solutions-Navision integrált funkcionalitást biztosít a pénzügyi menedzsment, ellátási lánc menedzsment ügyfélkapcsolat-kezelés és eBusiness területeken.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50