Bővül a Veritas Software hazai disztribútori köre

Kovács Attila, 2004. december 2. 16:24
A DNS Hungária Kft. mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy disztribúciós szerződést írt alá a közműrendszereket támogató szoftverek vezető gyártójával, a Veritas Software céggel.
Mint azt Kertész Gábor, a DNS ügyvezetője elmondta, továbbra sincs közvetlen értékesítés, a Veritas termékpalettájáról a consuming szoftverek (Backup Exec programcsomag család) nagykereskedelmi elosztója továbbra is az EMJ Hungary Kft., ugyanakkor ugyanezzel a termékegyüttessel az Ingram Micro is foglalkozik mint disztribútor. A Veritas nagyvállalati (enterprise) termékcsoportja négy vonalának (adatvédelem: NetBackup család), fürtözés és replikáció, tárolómenedzsment-megoldások, alkalmazás-hatékonyság menedzsment - APM) disztribúciós feladatait a DNS Hungária látja el.

"A szoftvertárolási megoldások és elemeik - adatvédelem, tárolásmenedzsment, mentési megoldások magas rendelkezésre állásra és adatvesztés helyreállítására - iránti kereslet gyorsan nő Magyarországon, így reményeink szerint jelentős mértékben - akár 100-kal is - növelhetjük 2005-ben a Veritas szoftvertárolási megoldások eladásainak a számát".
Kulcsszavak: Veritas DNS Hungária

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09