Csökkenti MMS díjait a T-Mobile

forrás Prim Online, 2004. december 29. 12:45
A T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei januárjától kedvezőbb díjakkal, esetenként akár 60 százalékkal olcsóbban küldhetnek MMS-t, függetlenül annak tartalmától. 2005 első két hónapjában ráadásul különleges kedvezményként minden hálózaton belüli multimédia üzenet egységesen csak 28 forintba kerül.
Átláthatóbb díjszabás

A T-Mobile Magyarország már több mint 800 ezer ügyfele használ MMS-képes telefont és küld egyre nagyobb számban képeket, videofelvételeket mobiltelefonról. Elsősorban számukra jó hír, hogy 2005. január 1-től kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben átlátható tarifarendszer szerint üzenhetnek szöveget, képet, videofelvételeket vagy hangot tartalmazó MMS-ben. A díjszabás januári változását követően a T-Mobile-osoknak nem szükséges tudniuk hány kilobájtnyi az összeállított üzenet és nem lényeges annak tartalma sem, hiszen a jövőben csak hálózaton belüli és más hálózatokba küldött MMS lesz.

Olcsóbb MMS, hétvégén továbbra is féláron


A T-Mobile Magyarország Rt. új tarifarendszere szerint hálózaton belül vagy e-mail címre 75, más hálózatokba pedig 125 forintért küldhető MMS. Az eddigieknél szinte minden esetben kedvezőbb díjak az eddig megszokott módon hétvégén és munkaszüneti napokon 50 százalékkal tovább csökkennek a jövőben is. Emellett a T-Mobile-osok számára különleges akciós kedvezményként 2005. január 1-február 28 között hálózaton belül hétköznap és hétvégén minden MMS csak 28 forintba kerül.

SMS és MMS Te+Én kedvezmények


2005. február 1-től egyedülálló újdonságként a telefonálás során már megismert Te+Én szolgáltatás SMS és MMS változata is elérhető lesz a T-Mobile-nál. Az SMS Te+Én és MMS Te+Én keretében havidíj ellenében a T-Mobile Magyarország Rt. két-két előfizetőjének 30, multimédia üzenet esetén 50 százalékkal olcsóbban küldhető üzenet. Egy választott szám esetén így hétvégén kevesebb mint 19 forintba kerül egy MMS, amely szöveget, képet, videofelvételt és hangot egyaránt tartalmazhat. Választott számonként az SMS Te+Én havidíja 200, az MMS Te+Én havidíja 250 Ft.

mobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NFC világkongresszuson mutatkozik be a Cellum világújdonsága

A szeptember 19 és 22-között Franciaországban megrendezett NFC World Congress rendezvényen is bemutatja a magyar Cellum az NFC CellLink névre hallgató, világújdonságnak számító technológiáját. Az új fejlesztés lehetővé teszi a bankoktól és mobil-szolgáltatóktól független mobiltelefonos vásárlást és számlafizetést, és segítheti az érintkezésmentes NFC technológia gyorsabb nemzetközi elterjedését.

2011. szeptember 19. 14:31

Google Wallet – a telefon, mint pénztárca

Az egyik legnagyobb bankkártya-kibocsátó cég, a MasterCard hamarosan bevezeti az Egyesült Államokban a mobil eszközzel történő fizetést. A szolgáltatásban a partnere a Google, melynek Google Wallet új alkalmazása az Android telefonokról lesz elérhető.

2011. szeptember 17. 20:50

A Magyar Telekom anyavállalata már elfogad előrendelést az iPhone 5-re

Még senki nem tudja az iPhone 5 pontos paramétereit, ismeretlen az ára is, nem tudni, hogy milyen díjcsomagokat kínálnak hozzá a szolgáltatók, ám mindez nem akadályozza meg a Magyar Telekom anyavállalatát, a Deutsche Telekomot abban, hogy elkezdje az előrendelések elfogadását az Apple újdonságára. Bővebben: Kütyü Magazin (http://kutyu.hu/cikk/2011/09/06/a_deutsche_telekomnal_elorendelheto_az_iphone_5)

2011. szeptember 7. 07:42

Magyar Termék Nagydíjat nyert az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefont – „Vario Medcare” néven – idén mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medcare Classic utódaként. Az új készülék rövid idő alatt több szakmai elismerésben is részesült, tegnap pedig az elődmodell 2008-as sikerét megismételve elnyerte a tizenegyedik alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíjat. A Vario Medcare a legfőbb elismerés mellett az Informatikai Nívódíjat is bezsebelte. A díjakat Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója vette át 2011. szeptember 1-én a Parlament Felsőházi Termében.

2011. szeptember 2. 12:02

Kicsi a Nokia 700, de ...

A Nokia bemutatott három tömegpiacra szánt okostelefont, a Nokia 700, a Nokia 701 és a Nokia 600 készülékeket, melyek tovább bővítik a Nokia Symbian-alapú okostelefon-sorozatát. Mindhárom telefon Symbian Belle platformon fut, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, az eddigi legszemélyesebb felhasználói felülettel és egy még erőteljesebb internetes böngészővel rendelkezik.

2011. augusztus 27. 08:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50