Kaspersky Anti-Virus: független tesztek igazolják

forrás Prim Online, 2005. január 10. 10:40
A Kaspersky Lab, az egyik vezető információbiztonsági szoftverfejlesztő vállalat vírusvédelmi terméke Nagy-Britanniában, Jugoszláviában, Szerbiában és Ukrajnában is kiválóan szerepelt független teszteken.
A West Coast Lab (www.check-mark.com), egy független brit kutató- és tesztlaboratórium időről-időre szigorú minőségi teszteknek veti alá a számítógépes biztonsággal kapcsolatos termékeket. A Kaspersky Lab mindhárom West Coast Labs teszten megfelelt, és meghosszabbította 1998 óta meglévő Checkmark tanúsítványa érvényességét.

A jugoszláv Mikro PC World magazin 2004 decemberében is megrendezte éves díjátadó ünnepségét, amelyen az informatika és telekommunikáció területén elért eredményeket jutalmazták. A Kaspersky Anti-Virus a biztonsági termékek kategóriájának vezetőjeként kapta meg az IT Globus díjat. „A Kaspersky Anti-Virus a legjobb biztonsági megoldás a jelenleg használt számítógépekre. A forradalmi elemző technológia kiemelkedő észlelési mutatókat biztosít, emellett a vírusvédelmi adatbázis óránkénti frissítése a legújabb vírusokkal szemben is védetté teszi a gépeket.” — mondta el a magazin szerkesztője IT Globus díj átadásakor.

A CHIP magazin ukrajnai kiadása egy összehasonlító tesztben vizsgálta a vírusvédelmi megoldásokat. A teszten a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 minden kategóriában megelőzte versenytársait, és megkapta a szerkesztőség Editor's Choice díját. Az ukrajnai CHIP szerkesztői külön hangsúlyozták a nagy találati mutatókat és a hatékony vírusmentesítési eljárásokat. A lap szerzői emellett kiemelték a felhasználóbarát kezelői felületet, mely rugalmas eszközöket biztosít a felhasználók számára a vírusvédelem kezeléséhez.

A Mikro című szerb IT biztonsági magazin hat gyártó anti-vírus megoldását tesztelte októberi kiadványában. Az újság szerkesztői a következő termékeket vizsgálták: Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0, Client Security 2.0, NOD32, PC Cillin, Sophos Anti-Virus, eTrust. A termékek közül a Kaspersky megoldása bizonyult a legjobbnak: felhasználóbarát felülete, vírus frissítései és reakcióideje a legmagasabb pontszámot kapta a teszteken.

A Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 az egyik leghatékonyabb megoldás a személyi számítógépek védelmét biztosító termékek között. Az alkalmazás egyszerű felhasználói felületet, minimális rendszerterhelést, kiemelkedő teljesítményt és egyedülálló találati mutatókat kínál. A Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 vírusvédelmi adatbázisai óránként frissülnek.

Kaspersky Lab sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05