Ernst & Young: Kürti Sándor "Az év üzletembere"

forrás Prim Online, 2005. január 10. 14:10
Dr. Kürti Sándor, a nemzetközileg is terjeszkedő magyar informatikai vállalkozás, a KÜRT Rt. elnöke és alapító-társtulajdonosa volt a sztárja az Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” 2004 gálájának. Az ismert informatikai szakembernek ítélte a független bíráló bizottság az Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” („Az év üzletembere”) 2004. évi fődíját.
A „Jövő ígérete” különdíjjal ismerték el Semperger Kingát, az Árindex Forrásközvetítő és Beruházási Tanácsadó Kft. szakmai igazgatóját és tulajdonosát. A „Merész újító” különdíjat Lakatos István, a Műszertechnika-Holding Rt. Vezérigazgatója nyerte el, míg Temesvári Kornélt, a Friesland Hungária Rt. elnök-vezérigazgatóját, a „Példakép” különdíjra tartott érdemesnek a bíráló bizottság.

Az Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” nemzetközi ületi díját 2003-ban osztotta ki először Magyarországon, hogy erősítse a hazai üzleti kultúra fejlődését. A díj 1986-ban, Amerikában indult útjára, hogy megfelelő elismerést biztosítson a maradandó üzleti értékeket teremtő, sikeres vállalkozók számára. Mára hat kontinens 40 országában kerül megrendezésre a nemzetközi védjegyoltalom alatt álló elismerést díjátadója. Itt nincsenek vesztesek, a díj célja az inspiráció és motiváció sikertörténetek bemutatásán keresztül, hiszen tudjuk, hogy iparágtól, mérettől függetlenül rögös az odavezető út.

Kulcsszavak: Kürt CIO díj Ernst & Young

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50