Microsoft migrációs program a PeopleSoft ügyfelei és partnerei számára

forrás Prim Online, 2005. január 11. 14:43
A Microsoft Corporation bejelentette, hogy új migrációs programot indít azon vállalatok számára, amelyek a PeopleSoft World (korábban J.D. Edwards), a PeopleSoft EnterpriseOne (korábban J.D. Edwards) vagy a PeopleSoft Enterprise rendszert használják. A migrációs program célja, hogy megoldást nyújtson a PeopleSoft ügyfelei és partnerei számára, a vállalat Oracle által történt felvásárlása következtében kialakult bizonytalan helyzetben.
A migrációs program magában foglalja az átállást elősegítő technológiákat, a Microsoft Business Solutions szoftverekre való átállás költségeire vonatkozó engedményes ajánlatot, valamint stratégiai útmutatást a Microsoft vállalatirányítási alkalmazásaira történő hatékony átálláshoz. A migrációs program a Microsoft Business Solutions üzletágának mind a négy vállalatirányítási alkalmazására érvényes, a Microsoft azonban azt ajánlja, hogy akik eddig a PeopleSoft World és a PeopleSoft EnterpriseOne rendszert használták, azok a Microsoft Axapta rendszerre, míg azok az egyesült államokbeli és kanadai vállalatok, amelyek a PeopleSoft Enterprise rendszert használták, a Microsoft Great Plains rendszerre való áttérést vegyék fontolóra. Emellett a Microsoft Navision és a Microsoft Solomon rendszerek iránt érdeklődő vállalatok is kihasználhatják a program nyújtotta előnyöket. A migrációs program a PeopleSoft-technológiára specializálódott üzleti partnerek számára is biztosít áttérési lehetőséget.

„Az eddig PeopleSoft-technológiát alkalmazó vállalatok hamarosan problémákkal szembesülhetnek. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb alternatívát biztosítsuk nekik a továbblépéshez” – mondta Doug Burgum, a Microsoft alelnöke. „Mai bejelentésünk is jól bizonyítja, hogy szorosan együtt kívánunk működni a PeopleSoft-ügyfelekkel és -partnerekkel annak érdekében, hogy zökkenőmentesen, költséghatékonyan, és az igényeiknek megfelelő tempóban állhassanak át a Microsoft vállalatirányítási rendszereire.”

A Microsoft alkalmazásaira való átállást segítő kezdeményezés vonzó pénzügyi konstrukciót kínál a PeopleSoft-ügyfelek számára: többek között 25% kedvezményt a licencdíjból, és 25% kedvezményt a Microsoft Business Solutions Support and Enhancement program első éves díjából. A kedvezményekkel azok élhetnek, akik legkésőbb 2005. június 22-ig megrendelik valamelyik Microsoft Business Solutions alkalmazás licencét. A Microsoft emellett az átállás megtervezését segítő útmutatókkal, valamint az átállás idejét lerövidítő adatmigrációs eszközökkel segíti a vállalatokat. A program keretében a PeopleSoft-migrációra specializálódott rendszerintegrátorok tapasztalatainak, valamint a PeopleSoft alkalmazások konvertálásában jártas technikai szakértők ismereteinek kiaknázására is lehetőség nyílik, akik segítséget nyújthatnak a vállalatok értékesítési tanácsadóinak az átképzésében.

A migrációs program a Microsoft partnereken keresztül az egész világon elérhető. Magyarországon a Microsoft Axapta és Microsoft Navision rendszerekre történhet meg az átállás.

A Microsoft Business Solutions bemutatása
A Microsoft Business Solutions integrált üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál, melyekkel a kis- és közepes méretű szervezetek és nagyvállalati divíziók hatékonyabban kapcsolhatják össze az alkalmazottakat, az ügyfeleket és a szállítókat. A pénzügyi, ügyfélkapcsolat-kezelő és ellátásilánc-kezelő alkalmazások a Microsoft-termékekkel, többek között az Office és a Windows rendszerrel együttműködve teszik egyszerűbbé a folyamatokat, melynek révén a vállalatok megtervezhetik stratégiájukat, és gyorsabban reagálhatnak a kihívásokra. A Microsoft Business Solutions alkalmazások az értékesítési partnerek egész világra kiterjedő hálózatán keresztül érhetők el, melyek specializált szolgáltatásokat és helyi támogatást biztosítanak az igényeknek megfelelően.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50