Elindult a Házépítők-Kalauza Online

forrás Prim Online, 2005. január 17. 13:41
A NAPI Gazdaság Kiadó gondozásában idén ötödik éve megjelenő Házépítők-Kalauza című kiadvány január 17-től már az interneten is elérhetővé válik.
A legrövidebb a www.hkonline.hu név, de a honlap elérhető a www.hazepitok-kalauza.hu címről is.

A HK Online a papír alapú Házépítők Kalauza nyomdokain haladva felöleli a lakásfinanszírozás és szabályozás teljes rendszerét (beleértve a lakás- takarékpénztárakat, a munkahelyi és önkormányzati támogatást, az adókedvezményeket stb.)

A Házépítők-Kalauza Online Tudástár menüpontja alatt az első téglától az utolsó szögig minden, az építéssel, építkezéssel kapcsolatba hozható információt megtalálható. A legtöbb esetben az árak és a gazdaságossági számítások is szerepelnek a leírások után.

Az elméleti leírások mellett hamarosan gyakorlati segítséget nyújtó, interaktív termék-kereső is felkerül a honlapra. A Tudástár természetesen folyamatosan bővül.

A Tudástár praktikus információit emelt díjas sms elküldése után lehet elérni. A hozzáférési díjért cserébe három tudástár almenü tartalma 24 órán keresztül elérhető.

Az egyes alapvető információkat tartalmazó lexikonok, és még számos egyéb szolgáltatás viszont ingyenesen áll a látogatók rendelkezésére.

A weblap a NAPI Gazdaság Kiadó csoport tagja, a www.Napi.hu Online Kft. új terméke.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50