A Matáv 2 hónapig elengedi az internetezés telefondíját a kezdő internetezőknek

Kiss Ádám Zoltán, 2005. január 18. 23:02
2005. február 1. és március 31. között a Matáv minden új, korábban otthon nem internetező ügyfélnek elengedi az internetezés telefonköltségét. A Matáv célja, hogy a szélessávú hálózat fejlesztése mellett egyre több új internetező lépjen be a világhálót használók közösségébe. Ennek érdekében a vállalat egyeztetéseket kezdett internetszolgáltató partnereivel arról, hogy ők miként érvényesítik ügyfeleik felé a Matáv kedvezményét.
A tapasztalatok szerint a kezdő internetezők egy jelentős része először modemen keresztül csatlakozik a világhálóra. Ezért a Matáv kedvezménye őket részesíti előnyben. A kedvezményt külön igénylés nélkül, automatikusan igénybe veheti minden olyan lakossági ügyfél, aki az akciót megelőző 6 hónapban nem tárcsázta telefonvonaláról a 06-51-es behívószámot.

Az akció időtartama alatt a Matáv Nyílt Internet szolgáltatását minden kötelezettség nélkül, teljesen ingyen lehet kipróbálni. A Matáv az internetszolgáltatók számára is elengedi az új ügyfelek esetében a 06-51-es behívószám használatának telefondíját az akció időtartama alatt, továbbá arra kérte internetszolgáltató partnereit, hogy kedvezményes csomagok ajánlásával, illetve a Matáv ajánlatát kiegészítő további kedvezményekkel járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

Kulcsszavak: internet ISP Matáv

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50