Új, forgalomarányos elszámolású ADSL-csomagok az Axelerónál

forrás Prim Online, 2005. február 1. 10:34
Az Axelero Internet 2005. február 1-én új, forgalomarányos lakossági ADSL szolgáltatás csomagokat vezet be a piacra, meglévő átalánydíjas csomagjai mellé. Az eddig kínált csomagokkal összehasonlítva havi 2-4 ezer forinttal olcsóbb előfizetések azonos sebességű letöltést, de meghatározott adatforgalmat foglalnak magukban, amelyet túllépve az ügyfelek plusz díjat fizetnek. A portfolióbővítés célja, hogy az átlagos vagy kezdő felhasználók az eddigieknél kedvezőbb díjú csomagokkal internetezhessenek. Az új csomagok a Matáv szolgáltatási területén vehetők igénybe.

Az új csomagok az eddig kínált átalánydíjas társaikkal összehasonlítva azonos – csomagtípustól függően 512 / 1024 / 1536 kbit/s – letöltési sebességet, valamint azonos webtárhely, e-mail postafiók és e-mail tárhely szolgáltatásokat biztosítanak, azonban havi előfizetési díjuk az ADSL Hobbi esetében 3 gigabájt, az ADSL Otthon és az ADSL Play csomag esetében 6 gigabájt letöltési adatforgalmat foglal magában. Ezt az adatmennyiséget átlépve az Axelero gigabájtonként bruttó 500 forintos plusz díjat számít fel előfizetőinek (a tényleges forgalom alapján).

Az új konstrukció számos felhasználó számára kedvezőbb feltételeket biztosít a szélessávú interneteléréshez, hiszen az Axelero adatai szerint a felhasználók 70-80%-a nem lépi túl a meghatározott havi 3 illetve 6 gigabájtos adatmennyiséget. Az előfizetők a havi adatforgalmukat az Axelero Klub felületén (klub.axelero.hu) követhetik nyomon, ahol az adatok GB-ban megadva mutatják az aktuális adatforgalmi mennyiségeket. A forgalomarányos csomagok mellett a korábban kínált, átalánydíjas havidíjú ADSL-előfizetések változatlan formában elérhetők.

A forgalomarányos lakossági ADSL előfizetések bruttó ára a különböző csomagoknál a következők szerint alakul:

Kulcsszavak: ADSL Axelero

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50