A Xerox első hazai Premier Partnere a Prime Rate Kft.

forrás Prim Online, 2005. február 1. 12:48
Magyarország legnagyobb digitális nyomdai szolgáltatója, a Prime Rate Kft. 2005 januárjától tagja a Xerox Corporation nyomdaipari vállalkozások számára szervezett szakmai klubjának. Tomcsányi Péter ügyvezető igazgató szerint a nemzetközi ügyfélkör, a nívós oktatás és a tagság márkaépítő szerepe miatt éri meg a Xerox Premier Partnerei közé tartozni.
A Xerox Premier Partner program létrehozott egy új, elektronikus kereskedelmi és kommunikációs csatornát, mely a legmodernebb digitális nyomdai szolgáltatások keresleti és kínálati oldalát köti össze – az internet segítségével. A szervezet alapítója és irányítója a Xerox, tagjai pedig különböző méretű és profilú digitális nyomdai szolgáltató vállalatok a világ minden tájáról. A Premier Partner program virtuális nyomdaipari központként működik: bárhonnan fogad megrendelést, melyet a megfelelő nyomtatási helyszín kiválasztása után a minőségi követelmények és a legmagasabb fokú hozzáértés biztosításával teljesít a hálózat valamely tagja.

A Premier Partner program célja, hogy kulcsfontosságú támogatást nyújtson tagjai bevételeinek növelésében, nyereségességük fokozásában, piaci részesedésük kiterjesztésében, szolgáltatásaik fejlesztésben és üzleti lehetőségeik bővítésében – eszközök, források és szakismeretek biztosításával.

Tagjai számára nyújtott exkluzív szolgáltatásaival a Premier Program több egy virtuális nyomdaipari vállalkozásnál. Tudásközpont, mely oktatási programokat szervez, üzletfejlesztési és technológiai tanácsokat ad. Szolgáltató centrumként a legfejlettebb szakmai alkalmazásokat, berendezéseket és folyamatszervezési modelleket biztosítja tagjainak. Keresletet generál, hiszen a Premier Partner program létrehozása óta a Xerox ide irányít minden digitális nyomdai megbízást, és kezességet vállal a világméretű hálózat tagjainak kifogástalan munkájáért.

Sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09