A McAfee kibővítette az IntruShield termékcsaládot

forrás Prim Online, 2005. február 7. 19:31
A kifejezetten nagy forgalmú, gigabites sebességű, kritikus fontosságú hálózatok védelmére tervezett behatolás-védelmi (IPS) rendszer új tagjai, a McAfee IntruShield 4010 és a McAfee IntruShield 3000 IPS szenzorok hatékony védelmet nyújtanak az ismert, a nulladik napi, a kódolt és a túlterheléses támadások ellen is. Az új McAfee IntruShield szenzorok az iparág legnagyobb gigabites port-sűrűségű készülékei, amelyeknek osztályukban a legjobb ár-érték arányát produkálják, és rentábilis IPS szolgáltatásaikkal kiszolgálják napjaink széles, skálázható biztonsági megoldásokkal felszerelt rendszereinek igényeit.
Az egyedülálló port-sűrűségen és ár-érték arányon túl az ügyfél az IntruShield jól bevált, piacvezető technológiájából is profitál, amely a legátfogóbb védelmet nyújtja a nulladik napi, a kódolt és a túlterheléses támadások, valamint a kémprogramok ellen. A McAfee tovább fejleszti az IntruShield hálózatalapú ISP megoldás platform és technológiai támogatását, amely – a McAfee kockázatmenedzsment megoldások portfoliójával együtt – segít az ügyfélnek a biztonsági prioritások és az üzleti realitások közötti távolság áthidalásában, azáltal, hogy valósidőben állítja meg a támadásokat.

„Az új fenyegetettségek folyamatos felfedezése és kihasználása miatt magas a tét napjaink üzletbiztonsági követelményeit tekintve. A McAfee IntruShield behatolás-megelőző eszközei a szolgáltatók, a hálózatfenntartók és a nagyvállalatok gigabites igényeit célozza meg” – mondta Charles Kolodgy az IDC kutatási igazgatója.

A nagyvállalati és szolgáltatói igények kiszolgálásán túl az IntruShield 4010 és 3000 eszközök rugalmas és skálázható ISP megoldások, melyekkel a McAfee a költségek csökkentését és a beruházás maximális megtérülését is kínálja. Az új IntruShield eszközök segítségével a menedzselt biztonsági szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók is személyre szabott, megelőző jellegű biztonsági megoldásokat kínálhatnak ügyfeleiknek.

Az új IPS készülékek az IntruShield 4000, 2600, 1400 és 1200-as hálózatvédelmi technológián alapuló céleszközökből álló McAfee IntruShield termékcsaládot bővítik ki, amely cégmérettől függetlenül kínál díjnyertes technológiát, valamint egyaránt alkalmas központi és szolgáltatói, „szétszórt” telepítésre. Az új eszközök képességei között található a 12 gigabites megfigyelő port, a 2 Gigabit per szekundumos teljesítmény, és a High-Availability hálózati telepítések támogatása.

Az új IntruShield készülékek további fontos képességei és előnyei:

egyedülálló ár-érték arány: magas port-sűrűség, egyedülálló virtuális IPS technológia, bevált teljesítmény
a legmagasabb port-sűrűség: 12 gigabites száloptikás vagy rézkábeles portok az IPS céleszközön
szolgáltatói képességek: virtuális IPS, virtuális tűzfal, széles skálázhatóság
A McAfee AVERT egyedülálló biztonsági tudása: több mint száz kutató világszerte tizennégy telephelyen.

Kulcsszavak: security McAfee

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05