A Netasq teljes termékskálájára ICSA tűzfaltanúsítványt szerzett

forrás Prim Online, 2005. február 24. 18:35
A Netasq vállalati kategóriában megszerezte az ICSA Labs tűzfaltanúsítványát.
"Az IPS-Firewall termékcsalád megfelelt a 4.0 verziójú Modular Firewall Criteria tanúsítványnak" - mondta Brian Monkman, az ICSA Labs technológiai programmenedzsere. "Az ICSA Labs szigorú vizsgálati feltételei igazolják a Netasq tűzfal-technológiájának szilárd biztonságát. Ők olyan szállítók, akik nagyra értékelik a megbízható, független harmadik fél által végzett biztonsági teszteket."

A Netasq komplex szolgáltatása a kis- és közepes vállalatok számára is lehetővé teszi, hogy hálózataikat megvédjék a behatolásoktól, vírusoktól, férgektől, kéretlen levelektől és egyéb rosszindulatú fenyegetésektől, míg ugyanakkor üzleti lehetőségeket elősegítő elemek széles körét kínálja, mint pl. a kliens nélküli SSL VPN, IPSEC VPN és a fejlett URL szűrés.

Egyúttal a Netasq ma már a szigorú EAL2+ Common Criteria tanúsítás végső fázisában van. A Common Criteria olyan szabványok összessége, melyeket világszerte alkalmaznak arra, hogy az informatikai termékek biztonsági funkcionalitását, megbízhatóságát értékeljék és igazolják, az információ titkosságának, sértetlenségének és hozzáférhetőségének biztosításával összefüggésben.
Kulcsszavak: Netasq tűzfal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50