A D-Link intelligens antennával növeli a vezetéknélküli adatátvitel sebességét

forrás Prim Online, 2005. február 28. 10:20
A D-Link egy új, 802.11g szabvány szerinti WiFi termékcsaládot indít egy olyan új vezeték nélküli intelligens antenna technológiával, amely átütő teljesítményt biztosít a korábbi antennák energiafelhasználásának nyolcadával a hagyományos 802.11g/b vezeték nélküli hálózatokon.
A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G olyan intelligens antenna technológiákkal növeli a vezeték nélküli hálózatok sebességét, mint például a sugárformázás (beamforming). Ez egy olyan technikai képesség, amellyel közvetlenül a megcélzott kliens irányába küldhető a fókuszált vezeték nélküli jel. A többirányú vezeték nélküli átvitellel szemben, amely rendszerint azonos hatótávolságot biztosít minden irányban, a sugárformázással lehetővé válik a jel közvetlenül a céleszköz felé történő fókuszált továbbítása, és egyben a kitüntetett irányban a hatótávolság növelése.

A túloldalon az optimális vétel ötvözési technológia továbbfejlesztett jelfeldolgozást alkalmaz annak érdekében, hogy a MIMO technológiával szerelt D-Link Super G fejlesztés a lehető legnagyobb együttes jelerősséggel társuljon a maximális adatátvitelhez. A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G megoldások még a nem MIMO képes vezeték nélküli D-Link Xtreme G és AirPlus G termékek teljesítményét is képesek növelni. Ez tovább növeli a MIMO intelligens antenna technológiával szerelt Super G termékek alkalmazásából származó előnyöket.

A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G nemcsak a kompatibilitást növeli, hanem a lehető legolcsóbb megoldás is egyben: a számottevően jobb teljesítményt mindent egybe véve olcsóbban biztosítja a fogyasztóknak, mint bármikor korábban. A jelformázással a MIMO technológiával szerelt D-Link Super G termékek a lehető legnagyobb sebességgel biztosítják erős 11g jelek továbbítását a meglévő 11g és 11b eszközökre felülmúlhatatlan teljesítményt és adatátvitelt téve lehetővé.

A D-Link Super G MIMO megoldása a legújabb vezeték nélküli hálózati biztonsági protokollokkal, köztük a WEP titkosítással és a Wi-Fi védett hozzáféréssel (WPA) robosztus védelmet biztosít az továbbított adatok számára. A termékek szintén támogatják a kormányzati szintű AES titkosítást, amely szerves része a legújabb IEEE 802.11i biztonsági szabványnak. A D-Link Super G vezeték nélküli hálózati megoldása két eszközt tartalmaz: az egyik a Super G MIMO DI 624M vezeték nélküli útválasztó 4 portos kapcsolóval, míg a másik a Super G™ MIMO DWL-G650M vezeték nélküli CardBus adapter.

A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G termékek várhatóan 2005 márciusától kaphatók a kiskereskedelmi partnereknél és a disztribútoroknál.

Kulcsszavak: D-Link Wi-Fi hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50