Trend Micro védelem D-Link termékekre

forrás Prim Online, 2005. február 28. 14:16
A D-Link, fogyasztói hálózatok vezető világpiaci szereplője és a Trend Micro, a világ vezető szerver alapú antivírus fejlesztője bejelentették, hogy egyes D-Link termékeket a Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazásának 3 hónapos ingyenes próbaverziójával szállítanak. A kiválasztott D-Link termékek megvásárlásával együtt járó PC-cillin Internet Security 12 használatával az otthoni és a kisirodai vásárlók is élvezhetik a fokozott biztonság előnyeit.
A Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazása az első olyan személyes internetbiztonsági megoldás, amelyet kifejezetten az asztali számítógépeknél megszokott biztonság otthoni és vezeték nélküli hálózatokra történő kiterjesztésére fejlesztettek ki. A PC-re telepítve a szoftver egyszerre biztosít vezető anti-vírus technológiát és személyi tűzfalat átfogó védelmet nyújtva a számítógépes vírusok, férgek, trójai programok ellen, miközben blokkolja a hackereket, felderíti a kémprogramokat és szűri a levélszemeteket. A Wi-Fi behatolás jelzés funkció figyelmezteti a felhasználót, ha ismeretlenek kísérelnek meg behatolni a vezeték nélküli hálózatra. Valamennyi otthoni hálózatba kapcsolt PC egyszerűen konfigurálható és frissíthető.

Az egész Európára kiterjedő együttműködés március 1-jén indul. Az érintett termékek a következők: D-Link DI-624, DI-624+ és DWL-G730AP. A Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazás angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven kínáljuk. A csomagban kínált 3 hónapos ingyenes próbaverzión felül a D-Link vásárlók kedvezményt kapnak az éves Trend Micro csomag megvásárlása esetén is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05