SMS-ben lottózhatnak a T-Mobile-osok

forrás Prim Online, 2005. március 10. 16:01
A T-Mobile és a Szerencsejáték Rt. útjára indította a Mobil lottót. Ennek keretében a több mint négymillió T-Mobile-os amellett, hogy SMS-ben játszhat, szöveges üzenetben meg is vásárolhatja szelvényét az ötös-, hatos-, skandináv lottó, kenó, totó és góltotó játékra.
Az új szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy meghatározott összegig bármikor, szerződéskötés vagy külön adminisztráció nélkül igénybe vehető.

A T-Mobile előfizetők játékuk árát mostantól számlájukkal, a Domino kártyások m-com egyenlegükkel egyenlíthetik ki. Alkalmanként legfeljebb 3000 forint értékű játék, illetve fogadás esetén ehhez vásárlási kód sem szükséges.

Mobil lottót játszani nagyon egyszerű. Például: egy játékmezős, egyhetes gépi ötös lottó játékhoz csak az L5 kódot kell szóköz nélkül SMS-ben elküldeni a +36 30 3444477-es alapdíjas telefonszámra. Ezt követően a T-Mobile válaszüzenetében összefoglalja a fogadás fontosabb információit, amelyeket, ha a játékos szintén SMS-ben megerősít, megtörténik a vásárlás. A játék érvényességét a Szerencsejáték Rt. fogadási azonosítóját és a "szelvény" számát is tartalmazó SMS igazolja. A Mobil lottó további előnye, hogy nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyerés esetén a játékos SMS üzenetet kap. A bankszámlaszám - szintén SMS-ben történő - megadását követően pedig a 100 ezer forint alatti, ún. kisnyeremények átutalása automatikusan megtörténik. A Mobil lottó és a hagyományos játékok ára megegyezik.
Kulcsszavak: SMS mobilszolg T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09