A sávszélesség nő, az ár csökken az Invitel ADSL szolgáltatásában

forrás Prim Online, 2005. március 16. 13:34
Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, az Invitel Rt. március 7-vel új, forgalomarányos díjazású ADSL Internet csomagokat vezetett be a piacra. A változó igényeknek megfelelően kialakított, lakossági ügyfeleket célzó forgalomarányos díjazású csomagok – a hagyományos lakossági és kisüzleti korlátlan csomagok akciójával együtt – a teljes kínálatban sávszélesség növekedést és árcsökkentést jelentenek.
Az Invitel Rt. hosszú távú stratégiája, hogy valódi szolgáltató céggé váljon. Ügyfelei internetes szokásainak folyamatos feltérképezésével olyan díjcsomagokat alakít ki, amelyekre az ügyfeleknek valóban igényük van, és mindezt olyan áron kívánja nyújtani, amely megfizethető és megfelelő ár-értékarányos megoldás mind a belépő, mind a gyakorlott felhasználók szempontjából.

A hagyományos dial-up kapcsolatnál akár hússzor gyorsabb, új, forgalomarányos díjazású csomagok időben korlátlan hozzáférést, továbbá a telefon és internet egyidejű használatát is lehetővé teszik, és átviteli sebességben és kiegészítő szolgáltatásokban egyenértékűek a hagyományos korlátlan csomagokkal. Az Invitel és a Matáv ADSL szolgáltatási területein kínált csomagok 512 kb/sec-es letöltési sebesség mellett 96 kb/sec-es feltöltési sebességet, a gyorsabb, 1024 kb/sec-es letöltési sebességű csomag esetén 160 kb/sec-es sebességű feltöltést tesznek lehetővé.

A forgalomarányos csomagok 100 MB-os ingyenes adatforgalmat biztosítanak, ami költséghatékony megoldás azon – jellemzően kezdő, vagy az internetes tájékozódást preferáló – felhasználók számára, akik inkább böngészésre és e-mailezésre használnák internet hozzáférésüket. A megszabott adatforgalom túllépésekor minden megkezdett 10 MB letöltése esetén 50 Ft túlhasználati díjat számol fel a szolgáltató; a bevezető akció keretében most azonban 2005. május 31-ig elenged minden esetleges túlhasználatból eredő költséget, ami azt jelenti, hogy ezen időpontig gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal működik a szolgáltatás.

Az új forgalomarányos csomagok további előnye, hogy az akció ideje alatt – a korlátlan csomagokkal egyetemben – nem tartalmaznak egyszeri belépési díjat, valamint 2 éves hűségnyilatkozat esetén akár már havi bruttó 5.990 Ft-ért hozzáférhetőek. A csomagban foglalt díjmentes adatforgalom mellett az előfizetőnek 6 db egyéni e-mail címéhez egyenként 10 MB tárhely, valamint összesen 25 MB-os webtárhely is jár.







Kulcsszavak: Invitel ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09