Freeware Számadó

Ingyenes könyvelőprogram kisvállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2005. március 25. 10:00
Ingyenessé válik a Számadó - 11 Könyvelő Light program 2005 április elsejétől - jelentette be a program gyártója, a Számadó Közös Vállalat. Ezentúl a program letölthető és szabadon felhasználható lesz.
A cég már korábban ingyenessé tett számlázóprogramja után a most ingyenessé váló könyvelőprogram semmiféle korlátozást nem tartalmaz, teljes egészében megegyezik az eddig forgalomban lévő változattal. A különbség annyi, hogy nem tartozik hozzá ügyfélszolgálati és szoftvertámogatás. Azonban, hogy a felhasználók ne maradjanak teljesen magukra, a program kifejlesztője a saját honlapján, a www.szamado.hu oldalon létrehoz egy fórumot, ahol a program használói egymás között megoszthatják tapasztalataikat és kérdéseikre esetleg választ kaphatnak a többi felhasználótól.

A most freeware-ré váló program ideális kisebb, most induló vagy közepes forgalmú cégek normál könyvelésére, számlázásra vagy kisebb könyvelőirodák munkájának támogatására. A programban a könyvelhető cégek, illetve a bizonylatok száma nem korlátozott. További előnye, hogy alkalmas a cégek fejlődését követni és a későbbiekben a Számadó - 11 Könyvelő Light programról könnyű az átállás a SZÁMADÓ-01 ügyviteli rendszerre, vagy a SZÁMADÓ-03 Könyvelői csomagra, mivel az adatbázisok azonos felépítésűek, így egy mozdulattal átvihetők.

A fejlesztő továbbra is forgalomban tartja a SZÁMADÓ-11 Könyvelő Light-ot mint terméket is az árlistában meghirdetett kondíciók szerint, melyekhez biztosítja a korábban már megszokott magas szintű terméktámogatás.

A Számadó könyvelőprogram ingyenessé tételével a Számadó célja, hogy segítse az induló kisvállalatokat, egyéni vállalkozókat, otthon is dolgozó könyvelőket, azzal, hogy egy megbízhatóan működő, APEH által is elfogadott, kipróbált megoldást bocsát rendelkezésükre.

"Mi is kis magyar cégként indultunk, ezért jól ismerjük, mennyi nehézséggel kell szembenéznie egy kisvállalkozásnak. Ebből egyet szeretnénk levenni a vállukról: a könyvelési rendszer beszerzését" - mondta Kornis György, a Számadó Közös Vállalat igazgatója. "Eközben erőforrásainkat a közepes és nagyobb cégek kiszolgálására fordítjuk, az összetettebb bevezetési projektekre és a rendszer magjának továbbfejlesztésére."

A Számadó Közös Vállalat által forgalmazott ügyviteli és számviteli termékek alkalmasak a kicsitől az egészen nagyvállalatok igényeinek kielégítésére. A készen megvásárolható programcsomagok értékesítésén túl segítséget nyújtanak cégek teljes ügyviteli rendjének kialakításában, megszervezésében, működtetésében. A Számadó folyamatosan fejleszti termékeit és teljes körű szoftver támogatást nyújt az ügyfelek számára.
Kulcsszavak: könyvelés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09