Elismerés a Cisco-tól: a Synergon az Év Hálózatbiztonsági Partnere

forrás Prim Online, 2005. április 5. 11:01
A Synergon Informatika Rt. 2004. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján "Az Év Hálózatbiztonsági Partnere" kategóriában nyerte el "Az Év Magyarországi Cisco Partnere" elismerést.
A díjat Montvai Tamás, a Synergon Kommunikációs Divíziójának igazgatója vette át Budafoki Róberttől, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójától. A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal osztotta ki az "Év Magyarországi Cisco Partnere" díjakat, amelyet 13 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására a kanadai Vancouverben megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

Újabb Cisco elismerés a Synergonnak

"Az Év Hálózatbiztonsági Partnere" díjat a Synergon Informatika Rt. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek hálózatbiztonsági infrastruktúrájának fejlesztése terén tett erőfeszítései elismeréseképpen. A díj egyben a Synergon hálózatbiztonsági téren kiemelten felkészült tanácsadói csapatának elismeréséül is szolgál.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, ami a hálózati piacon való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében.

A Synergon élen jár a Cisco technológiák napra kész ismeretében. Hálózati szakemberei a legtöbb hálózatos területen specializáltak, illetve évente sikeresen megfelelnek a legmagasabb szintű, Gold Partner minősítés szigorú követelményrendszerének is. Naprakész technológiai felkészültségük biztosítja, hogy a legmagasabb szinten szolgálják ki ügyfeleik IP-kommunikációs, hálózatbiztonsági (VPN), hálózatmenedzsment, vezetéknélküli hálózati és tartalomelosztó hálózati igényeit is.

A hálózatbiztonság mára az ügyfelek szemszögéből is az egyik legfontosabb területnek számít, melyben a legjobbnak lenni kifejezetten nagy elismerést jelent a Synergon számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09