'X-WAVE': Úttörő hangtechnológia az LG-től

forrás Prim Online, 2005. április 6. 14:50
Az LG Electronics innovatív hangtechnológiát indít útjára: az ’X-WAVE’, amely a cég 21 és 29 hüvelykes síkképernyős televízióiban alkalmaz majd először beépítésre, e technológia úttörője.
Az LG egyedülálló hangjavító chipjével, az ’X-WAVE’-vel minden olyan digitális audió eszközön keresztül élvezhetik a felhasználók a TV által közvetített hangot, amely FM jel feldolgozására képes, mint például a házimozi rendszerek, hifi tornyok, és rádiók.

Ez azt jelenti, hogy az X-WAVE chip használatával a TV vezetékes összeköttetés nélkül kapcsolatba hozható bármilyen digitális audio eszközzel, legyen az hifi torony vagy hordozható kazettás magnó. A felhasználók anélkül élvezhetik ezt az élvonalbeli, mozi minőségű hangzást eredményező vezeték nélküli hangtechnológiát, hogy rengeteg pénzt költenének a rendszerük fejlesztésére. Így túlléphető a hagyományos lapos képernyőjű tévék 15 Wattos hangkibocsátási teljesítménye, a felhasználó egyetlen dolga, hogy összekösse X-WAVE TV-jét már meglévő hifijével.

A házimozi minőségű hangzás így már nem csak kevesek kiváltsága lesz. Az X-WAVE használói extra élettel tölthetik meg képernyőjüket, és fantasztikus zenét varázsolhatnak nappalijukba – minden vesződség nélkül. A X-WAVE-vel a vásárlók valóban megtapasztalhatják televíziójuk legkellemesebb és legerőteljesebb hangzását is.

Az X-WAVE igazi újdonság a lapos képernyőjű tévék felhasználóinak, akik gazdaságos megoldást keresnek az házimozi hangzás élményének elérésére. Az X-WAVE azon kifinomult hallású vásárlók igényeinek is eleget tesz, akik igazán élénk hangzást várnak el síkképernyős készüléküktől.

Azok, akik már rendelkeznek házimozi rendszerrel, vagy hifi toronnyal szintén örülni fognak annak az életteli és dinamikus hangzásnak, amelyet az X-WAVE technológia tesz lehetővé. Fő célcsoportunk a pályakezdők, illetve a fiatal generáció azon tagjai, akik szeretik a számítógépes játékokat.

Az X-WAVE TV igény szerint hozzáférhető olyan távirányítóval, ami fejhallgatóhoz csatlakoztatható. Így a felhasználók élvezhetik mind a finom, mind az erőteljes hangokat anélkül, hogy bárkit is zavarnának vele.

Az LG 21 és 29 hüvelykes, forradalmi X-WAVE hangtechnológiájú síkképernyős tv-je az ázsiai országokban márciustól lesz kapható, míg Közép- és Dél-Amerikában áprilisban kerül az üzletekbe.

sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09