Új tévécsomag a UPC Directen

Kovács Attila, 2005. április 14. 16:42
Április 15-étől további hét tévéadással bővül az UPC Direct digitális műholdas televíziós szolgáltatása - jelentették be az UPC Magyarország mai budapesti sajtótájékoztatóján.
A Plusz csomagban két új dokumentumcsatorna (Viasat History és Viasat Explorer), az AXN akciócsatorna, az esti filmeket sugárzó TCM, a Private Blue erotikus adása, valamint két gyermekcsatorna válik elérhetővé: a Cartoon Network mellett a hazánkban elsőként a UPC Direct előfizetők számára látható Boomerang. Az új kiegészítő csomagot a Családi csomag előfizetői havi bruttó 1250 forintért rendelhetik meg. Az újabb bővítés révén a közönség számára a UPC Direct nyújtja a legteljesebb televíziós választékot Magyarországon.

A UPC Direct előfizetői április 15-étől május 4-éig szabadon megismerkedhetnek az új Plusz csomag teljes tartalmával. Ebben a kéthetes időszakban ugyanis valamennyien ingyenesen nézhetik az összes új csatornát. Ezt követően a hétcsatornás plusz tartalom havi bruttó 1250 forintért rendelhető meg a Családi csomag mellé.

"A Plusz csomag elindítása újabb mérföldkő a digitális műholdas televíziós szolgáltatás fejlődésében" - mondta a UPC Direct teljes kelet-európai tevékenységét irányító Srankó Balázs. “Miután már kialakítottuk a magyar és a nemzetközi televíziózás legjobbjait felvonultató, teljes körű alapkínálatot - tette hozzá -, most arra törekszünk, hogy a továbbiakban a legkényesebb elvárásoknak is megfelelve, még tartalmasabb szórakozást és még szélesebb körű ismereteket nyújtsunk". Juhász Gyula, a UPC Magyarország műholdas televíziós üzletágának vezetője leszögezte: “A Családi és a Plusz csomag összesen 56 tévéadásával és további 5 prémiumcsatornával a UPC Direct egyedülálló választékot nyújt Magyarországon, az ország bármely szegletében, akár a legkisebb faluban is, digitális minőségben."

Alexander Oudendijk, a SES ASTRA műholdas társaság alelnöke és kereskedelmi vezetője a UPC bejelentését úgy kommentálta: "Örömünkre szolgál, hogy a UPC Direct Plusz csomagjának elindításához mi is hozzájárulhattunk azzal, hogy a UPC rendelkezésére bocsátottunk egy negyedik transzpondert is. Az ASTRA elkötelezett a közép-kelet-európai piac további fejlesztése iránt, ezért fontos számunkra a szoros partneri kapcsolat a UPC Directtel, a térség vezető fizető-tévés szolgáltatásával.

A Plusz csomag hét új tévécsatornája

Az AXN segítségével a nap 24 órájában élvezhetik a két legnépszerűbb televíziós műfajt: a filmeket és az európai és amerikai sorozatokat.

A Viasat History a múlt és a jelen politikai és kulturális, szakmai és népszerű történeti dokumentumait hozza el otthonunkba, nagyszerű felfedezésekről tanúskodva, történelmi személyiségeket bemutatva, és felidézve a legfontosabb eseményeket, amelyek megváltoztatták a világot. A csatorna a régmúlt és a jelenkor történelmi világeseményeit illetve a tudomány, a kultúra és a sport kiemelkedő teljesítményeit bemutató dokumentum-riportfilmek mellett hetente két nagyjátékfilmet is vetít.

A Viasat Explorer dokumentum- és útifilmeket tár elénk, hihetetlen emberekről és tájakról, az érintetlen természetről, vadállatokról a világ minden tájáról, extrém sportokról vagy éppen a leggyorsabb autókról, továbbá egyedülálló bűnügyi sorozatokat is felvonultat. Teljes egészében magyar nyelvű, választható angol eredeti nyelvvel.

A Boomerang Magyarországon most debütáló csatorna, amely elsőként a UPC Direct előfizetői számára érhető el. A valaha készített leghíresebb és legkedveltebb klasszikus rajzfilmeket a képernyőre varázsoló Boomerang a 3 és 10 év közötti nézők körében talál majd fő közönségére. Az angol nyelvű csatorna ugyanakkor otthont ad olyan nagysikerű rajzfilmeknek is, amelyeken a felnőttek is együtt szórakozhatnak gyermekeikkel vagy akár egyedül is végignézhetik őket.

A Cartoon Network rajzfilmélményt nyújt a fiataloknak. Ezen a csatornán olyan, sztárokban gazdag saját produkciókat is megtekinthetünk, mint a Dexter laboratóriumát és Jonny Bravot , valamint a Toonami elnevezésű akció- rajzfilm összeállítást is, mely kimondottan a szuperhősök rajongóinak kínál animációs műsorokat. Teljes egészében magyar nyelvű.

A TCM (Turner Classic Movies) a klasszikus filmek egyedi stílusú csatornája, melyen a romantikus filmektől a thrillerekig, a westernfilmeken, musicaleken keresztül az akciófilmekig és vígjátékokig minden megtalálható. A Cartoon Network adása után látható, este 9-től reggel 6 óráig, angol nyelven.

A Private Blue erotikus csatorna, mely éjszaka sugároz filmeket és sorozatokat.
Kulcsszavak: televízió UPC-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50