A MultiSoft a legeredményesebb Navision-partner

forrás Prim Online, 2005. április 16. 10:10
Navision partnernapot tartott a szoftverfejlesztő óriás hazai leányvállalata, a Microsoft Magyarország Kft. A rendezvényen többek között a "Legeredményesebb Navision Partner 2004-ben" díj is átadásra került. A trófeát a MultiSoft Kft. vihette haza.
A Microsoft Magyarország Kft. "a legeredményesebb Navision-partner 2004-ben" kitüntetést adományozta a MultiSoft Számítástechnikai Kft-nek. A cég 2000 óta foglalkozik a Microsoft Business Solutions ágazat Navision ügyviteli rendszerének forgalmazásával és bevezetésével, mely iránt a kereslet az utóbbi években ugrásszerűen nőtt, különösen a multinacionális cégek leányvállalatai döntöttek a Navision és a MultiSoft mellett. Így partnereik közé tartozik többek között a Schmitz-Cargobull, a Hödlmayr Hungária Logistics Kft, a NIFAST Hungary Kft, a Pilkington Hungary Kft, a GfK Hungária, a BMG Hungary, a Stora Enso, a NewYorker, a Renault Trucks teljes hazai viszonteladói hálózata, de olyan cégek is, mint a SZÁMALK Oktatási Kft., vagy az Editio Musica Budapest. A mai napig számított 65 implementálással a MultiSoft nemcsak a Microsoft legeredményesebb partnere, de egyben hazánk legnagyobb bevezetési tapasztalattal bíró cége is.

A Microsoft Business Solutions üzletág árbevétele 2004-ben több mint 50 százalékkal nőtt, s ebben jelentős szerepet játszott a MultiSoft tevékenysége. A megtisztelő címet a Microsoft Siófokon megrendezett Navision-partnernapján, március 3-án Vityi Péter vezérigazgató adta át a MultiSoft ügyvezető igazgatójának, Kelemen Gábornak.

Kelemen Gábor a díj átvételekor kifejtette: a MultiSoft, mint a Navision legrégebbi hazai forgalmazója valóban jelentős ügyfélkörrel rendelkezik, de természetesen ennyivel nem elégedhet meg. Közvetlen céljuk ezért ebben az évben a 20%-os bővülés, mely az időarányos adatok alapján teljesülni is látszik. Mint az Siófokon is elhangzott - tette hozzá az igazgató -, ebben a piacban még rengeteg kiaknázatlan lehetőség van. Magyarországon mintegy tízezer potenciális felhasználóval számolhatunk, melyek közül évente öt-hatszázat foglalkoztat a bevezetés kérdése. Ebben jelentős szerepet játszik a beruházásokhoz kapcsolódó uniós támogatások rendszere, más vállalatok pedig külföldi anyavállalataik nyomására lépnek a Navision irányába. Ez az oka, hogy itthon kisebb vállalatok is bevezetik a Microsoft vállalatirányítási rendszerét. Ugyanakkor ezt még senki sem bánta meg, amit a verziókövetési és modulbővítési igények is jól szemléltetnek.
Kulcsszavak: Multisoft Microsoft-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09