Roja Dove parfüm az új női divattelefonhoz

forrás Prim Online, 2005. április 22. 18:35
A Siemens első, nők által és kifejezetten nőknek tervezett mobiltelefonja a divat fővárosában, Párizsban debütált.

A márciusi CeBIT-en már bemutatott CL75 fejlesztői mind technikai, mind esztétikai szempontból a hölgyek különleges igényeinek megfelelően alakították ki a legújabb divattrendet követő, virágmotívumokkal díszített készüléket, amely a mai modern nő tökéletes öltözködési kiegészítője lehet. A Siemens a világ egyik vezető illatszakértőjét, Roja Dove-ot kérte fel, hogy a telefonról szerzett benyomásai alapján készítsen új parfümöt, amely a multimédiás készülék nőiességét tükrözi.

A legtöbb szétnyitható telefon férfiaknak és nőknek készül, így azok többnyire a szokásos ezüst árnyalatokban kaphatóak. A Siemens célcsoportjának jelentős hányadát a divat iránt elkötelezett, fiatal, független nők alkotják. A megkérdezett nők válaszaiból az derült ki, hogy trendi, a napjainkban kapható divatmagazinok csillogó stílusához passzoló telefont szerettek volna látni. A Siemens CL75 igazán nőies és elegáns mobiltelefon a piacon, ezt tükrözik különleges, díszítő virágmotívumai is. A készülék púderes dobozhoz hasonlító formája és tükörként is használható belső kijelzője a bizonyíték arra, hogy a Siemens a nők bőrébe bújva fejlesztette ki a mobiltelefont.
A nőiesség megjelenítéséhez kapcsolódóan kézenfekvőnek tűnt egy különleges parfüm megalkotásának ötlete. A Siemens Roja Dove-val, a világ egyik vezető illatszakértőjével működött együtt a CL75 fontosabb jellemzőit tükröző parfüm kifejlesztésében. Roja a Champs-Elysées-en lévő Belle Epoque Guerlain divatüzletben kezdte a szakmát, majd itt dolgozott évekig, nemrég pedig megnyitotta saját londoni üzletét. Szakmai tudásának és elkötelezettségének köszönhetően született meg a CL75 parfüm.

Az illatválasztás során Roja egyedülálló módszert, az úgynevezett "illat-személyiségelemzést" használta, amely során az illatokat az egyén meghatározó tulajdonságaihoz igazítják. A parfümkreátor citromolajból, levendulából, szantálfából, muskátliból és kamillából álló romantikus illatkeveréket használt a parfüm összeállításához, amely a CL75 virágmintázatát és nőies megjelenését képviseli. Roja egy finom és megfoghatatlan dolgot, az illatot "vegyítette" egy technológiailag fejlett eszközzel, a mobiltelefonnal, hogy létrehozza a nőiesség modern megtestesülését: egy kifinomult és magával ragadó parfümöt.

A női nem képviselői szükségesnek érzik, hogy kimutassák és közöljék érzelmeiket. A nőies köntösbe bújtatott multimédiás szolgáltatásokat kínáló CL75-öt a női felhasználók kívánságainak és igényeinek megfelelően alakították ki. Piros selyemvirágokkal díszített karcsú, ovális alakja valamint króm alkatrészei varázsolják a telefont stílusos kommunikációs társsá. A készülék belső kijelzője zsebtükörként is használható, így az esti randi előtt ellenőrizhetjük és korrigálhatjuk sminkünket. A mindössze 87 x 44 x 23 milliméter nagyságú és 90 gramm súlyú mobiltelefon könnyedén elfér bármelyik női táskában.

A technológiai újdonságokkal, négyszeres zoom-os, beépített VGA digitális kamerával rendelkező háromsávos készülék külső kijelzője önarcképek készítésekor keresőként is funkcionál. A fényképek és videofelvételek a 262 ezer színű, 128 x 160 pixel felbontású, nagyméretű belső kijelzőn élethű minőségben jelennek meg. A fotók, videók, szöveges üzenetek, címek és időpontok tárolására 11 MB memória áll rendelkezésünkre.

A CL75 számos lehetőséget nyújt arra, hogy a modern nő folyamatos kapcsolatot tudjon tartani környezetével: a telefonnal rövid szöveges és multimédiás üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk, használhatjuk az azonnali üzenetküldési funkciót - szolgáltatótól függően, valamint sms-ben cseveghetünk.

Kulcsszavak: divat mobiltelefon Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50