3Com végfelhasználói oktatás az IP telefóniáról

forrás Prim Online, 2005. május 2. 13:03
A 3Com végfelhasználókhoz szóló oktatási programja újabb állomáshoz érkezett. A hazai 3Com University következő előadására május 10-én kerül sor, ahol az érdeklődők az IP telefónia gyakorlati alkalmazásának előnyeivel, illetve lehetőségeivel ismerkedhetnek meg, továbbá megtudhatják, milyen áttörő fejlesztési eredményeket tudhat magának a vállalat az adott technológiát illetően. A vállalat honlapján történő regisztrációt követően a vállalat ismét minden érdeklődőt szívesen lát a rendezvényen.
A végfelhasználók számára ingyenes oktatáson a vállalat honlapján történő egyszerű regisztrációt követően bárki résztvehet, így végre választ kaphat számtalan olyan kérdésre, amelyet más fórumokon nem áll módjában feltenni, illetve gyakorlati tanácsokat kaphat saját hálózatának költséghatékony fejlesztésével kapcsolatban. A mostani rendezvény témája minden kis-, közép-, és nagyvállalatot egyaránt érintő problémára megoldást kínál, hiszen a költségek csökkentése napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, és a versenyképesség megőrzésében kulcsfontosságú szerepet kap. Ki ne szeretne ilyen körülmények között spórolni a telefonszámlán?

A 3Com alapvető célkitűzése, hogy minden végfelhasználói igényre reagáljon, ezért szívesen veszi, ha az érdeklődők, akik a www.3com.hu weboldalon regisztrálnak a rendezvényre, az erre a célra biztosított felületen pár szóban leírják véleményük arról, milyen, a hálózataikat érintő témák érdekelnék őket a jövőben.

A 3Com az elmúlt 1 év során kiteljesítette termékkínálatát. A felső kategóriás hálózati berendezések és megoldások területén végzett fejlesztések eredményeit sok esetben beépítette kisvállalati- és otthoni megoldásaiba. A prémium-szolgáltatások ezáltal már nem csak a költséges, nagy kapacitású rendszerekben hozzáférhetőek (Baseline Power over Ethernet kapcsoló, a kisvállalati wireless megoldások sokasága, Gigabites Office Connect kapcsolók, stb.). Ezzel a 3Com újabb lépéseket tett a kis- és közép vállalati, illetve az otthoni felhasználók irányába. A nagyvállalati szegmensben pedig áttörő jelentőségű innovációival (pl.: a 8800-as terabites kapcsoló, a piacon egyedülálló, minden nagyvállalati biztonsági megoldást magában foglaló 7200-as Security Switch, az egyedülálló TippingPoint behatolás-védelmi rendszer, vagy a SIP technológiát alkalmazó IP-telefóniás VCX rendszer) erősíti piaci pozícióját.

Kulcsszavak: iptelefon oktatás 3Com-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05