Betekintés a WTA Tour világába a Sony Ericsson új, online szolgáltatásával

forrás Prim Online, 2005. május 14. 09:02
A Sony Ericsson WTA Tour sztárjai és eseményei az újonnan bevezetett szolgáltatások segítségével közelebb kerülnek a sportág rajongóihoz. Ezek középpontjában a Girls on Tour elnevezésű új weboldal áll, amely többek között kulisszák mögötti felvételekkel, a női teniszmérkőzések legizgalmasabb eseményeivel, valamint a játék legnagyobbjai által személyesen rögzített telefonos hangüzenetekkel kínál egyedülálló tartalmat és élményeket.
A weboldalt további mobiltelefonos szolgáltatások egészítik ki, melyek révén a sportág kedvelői az események kellős közepén érezhetik magukat, bárhol legyenek is a világon.

Egyedülálló és újszerű tartalmával a Girls on Tour a női tenisz legnagyobb sztárjait felvonultatva főként a Sony Ericsson WTA Tour eseményeire összpontosít. A weboldal három fő területe:

A színfalak mögött – Ha érdekli, hogy mi történik miután a világ legjobb teniszezői levonulnak a pályáról, itt belelapozhat a játékosok naplóiba, azaz egy fotó- és videokliptárba, amely a játékosok Sony Ericsson telefonjaival készített felvételeket tartalmazza.

Pillanatfelvételek – Professzionális fényképészek a legújabb Sony Ericsson beépített kamerás telefonokkal felszerelve dolgoznak a pályák mentén. Munkájuk gyümölcse mindenki számára inspiráló, aki szeretne jó képeket látni a mérkőzésekről.

Letöltések – A sztárjátékosok a világon elsőként közzéteszik saját telefonos hangüzeneteiket. Ilyen csengőhangoknak nehéz lesz ellenállni: a rajongókat a kívánt beállítás szerint Serena vagy Venus Williams, Amelie Mauresmo, Alicia Molik, Anastasia Myskina vagy más hírességek hangüzenete értesítheti a bejövő hívásokról. Képeik pedig – szintén egyedülálló módon – letölthetők háttérképként vagy tapétaként.

A weboldal természetesen a továbbiakban tovább bővül majd, újabb és újabb területekkel.

További érdekesség az oldalon a Sony Ericsson WTA Tour folyamatosan frissített hírösszefoglalója, valamint a Tennis Challenge elnevezésű játék, melyben a látogatók felmérhetik a sportággal kapcsolatos tudásukat, és jegyeket nyerhetnek a lakhelyük közelében megrendezendő WTA-mérkőzésekre.

A Girls on Tour globális, angol nyelvű weboldal, amelyet további nyolc nyelven helyi tartalom egészít ki. Az oldal a www.sonyericsson.com/tennis címen érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09