Nyár eleji letöltésajánló

Radics Péter, 2005. május 28. 14:55
Egy magyarul is tudó, Internet Explorerre épülő kitűnő böngésző, egy "spyware-kereső", otthonra ingyenes, magyar nyelvű hardver- és szoftverdiagnosztizáló, új ICQ, audio CD-író program és egy pucoló a Letöltés.com ajánlata a korai nyári napokra.
Avant Browser / 10.1 a2 (Kategória: Internet / Böngészők)

Kitűnő böngésző, amely az Internet Explorerre épül, megállítja a felbukkanó reklámablakokat, egy ablakban tud megnyitni több weboldalt (fülekkel válthatunk köztük), képes kérésre a nagy flash animációk (többnyire reklámok) kiszűrésére, beépített Google-keresője van, és tud magyarul is!

Ad-aware SE Personal / 1.06 (Kategória: Biztonság / Kémprogam - eltávolítók)

A "spyware"-nek nevezett, hirdetéseket futtató kémprogramokat keresi meg a memóriában, a Registryben és a merevlemezen. Kényelmesen törölhetjük őket, biztonsági mentést is készít.

EVEREST Home Edition / 2.00 (Kategória: Rendszer / Hardver)

(Az Aida32 utódja) Otthonra ingyenes, magyar nyelvű hardver- és szoftverdiagnosztizáló. A program segítségével általános képet kaphatunk gépünkről, az operációs rendszerről, és a hardverelemekről, mélyrehatóan ellenőrizhetjük az egész számítógépet.

ICQ / 5.04 (Kategória: Internet / Csevegés)

Az ICQ a legnépszerűbb Internetes csevegő program (a letöltések száma szerint), barátságos felülettel és rengeteg funkcióval rendelkezik. Azonnal figyelmeztett ha a barátok, kollégák belépnek az Internetre. Lehet vele beszélgetni (szövegesen), különböző játékokat játszani, még új e-mail érkezésekor is figyelmeztet. Az új ICQ tűzfal mögül is működik! Újdonságok az SMS-küldés, a csatornák, az Outlook-integráció és a PC-PC telefonálás.

Burrrn / 1.13 (Kategória: Rendszer / CD-írás)

Audio CD-író program, amellyel WAV, MP3, MPC, OGG, AAC, MP4, APE, formátumú hangfájlokat, M3U, PLS és FPL formátumú lejátszáslistákat írhatunk ki könnyen és gyorsan. Szabályozható az írás sebessége, kiolvassa az MP3 fájlokból az előadók adatait, a számcímeket, stb.

Pucoló / 3.0.1.7 (Kategória: Rendszer / Lemezkezelők)

A program segítségével a Windows rendszer által átmenetileg használt, majd nem törölt állományokat takaríthatjuk ki a számítógépről. Ez egyrészt többlet merevlemez-kapacitással is jár, másrészt egyfajta vírusvédelmet is ellát, hiszen a vírusok egy része ezen (és nem ürített) átmeneti mappákat használja táptalajként. Az alkalmazás első indításakor feltérképezi az alapértelmezett ideiglenes mappák helyét a merevlemezén, majd egy listába (Pucoló-lista) felveszi azokat.
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50