Adatvédelmi szoftver a Ricoh eszközökben

forrás Prim Online, 2005. május 30. 13:48
Adatvédelmi szoftverrel együtt értékesíti egyes irodatechnikai eszközeit 2005. május 30-tól RICOH Hungary Kft. A SaveAs Kft-vel kötött együttműködési megállapodás értelmében az idei CEBIT-díjas EagleEye adatvédelmi szoftvert telepítik ügyfeleiknek, és ellátják annak szoftverkövetési és hibaelhárítási feladatait is.

Halász Gábor, a RICOH Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: cégük hosszú távú stratégiája, hogy nemcsak hardver-forgalmazóként, hanem megoldásszállítóként is jelen legyenek a piacon. Ennek első közös lépéseként az általuk szállított irodatechnikai eszközök mellé - igény szerint - az EagleEye szoftvert is telepítik, amelynek segítségével a dokumentumaikat is védeni tudják az ügyfelek.

A SaveAs Kft. által kifejlesztett EagleEye alkalmazásával lényegében teljesen megakadályozhatóak az úgynevezett „házon belüli” adatszivárgások és adatlopások. A szoftver fő tulajdonsága egy tetszőleges adatállomány teljes életútjának nyomon követése és dokumentálása.

Kaiser László, a SaveAs Kft. technikai igazgatója közölte: a két cég közötti megállapodás értelmében folyamatosan együttműködnek annak érdekében is, hogy a RICOH eszközeinek bizonyos tulajdonságai az EagleEye szoftverbe integrálásra kerülhessenek. Ez azt jelenti, hogy az adatvédelmi szoftver már a telepítés során automatikusan felismeri a RICOH eszközöket és azonnal védi a rajta keresztül forgalmazott dokumentumokat.

RICOH Hungary

SaveAs

EagleEye

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05